Ухвала
від 08.04.2024 по справі 463/3046/24
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/3046/24

Провадження №2-о/463/138/24

УХВАЛА

про прийняття подання до розгляду

та відкриття провадження у справі

08 квітня 2024 року суддя Личаківськогорайонного судум.Львова Стрепко Н.Л., розглянувши матеріали подання Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради, як органу опіки та піклування, заінтересована особа: ОСОБА_1 про доцільність призначення опікуна недієздатній особі, -

в с т а н о в и в:

заявник як орган опіки та піклування звернувся до суду з поданням, відповідно до якого просить призначити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , опікуном недієздатної особи ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , який зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 ..

Матеріали поданнябули поданідо Личаківськогорайонного судум.Львова 4квітня 2024року,автоматизованою системою документообігу суду для розгляду таких було визначено головуючого суддю Стрепка Н.Л.

Оглянувши матеріали подання, приходжу до наступного.

Відповідно до ст. 19 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку: 1) наказного провадження; 2) позовного провадження /загального або спрощеного; 3) окремого провадження.

Зокрема згідно з ч. 1 ст. 293 ЦПК України окреме провадження - це вид непозовного цивільного судочинства, в порядку якого розглядаються цивільні справи про підтвердження наявності або відсутності юридичних фактів, що мають значення для охорони прав, свобод та інтересів особи або створення умов здійснення нею особистих немайнових чи майнових прав або підтвердження наявності чи відсутності неоспорюваних прав.

Відповідно до ч. 3 статті 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України. Справа підлягає до розгляду в порядку цивільного судочинства в окремому провадженні, відповідно до ч. 9 ст. 10, ч. 1 ст. 295 ЦПК України підсудна Личаківському районному суду м. Львова, підстав для відмови у відкритті провадження у справі, залишення заяви без руху та її повернення немає.

Керуючись, ст.ст. 10, 19, 175, 177, 260, 261, 293, 294, 295 ЦПК України, -

постановив:

прийняти подання до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за поданням Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради, як органу опіки та піклування, заінтересована особа: ОСОБА_1 про доцільність призначення опікуна недієздатній особі.

Призначити справу до судового розгляду в порядку окремого провадження в судовому засіданні на 10квітня 2024року о 11:00 годині в приміщенні Личаківського районного суду м. Львова за адресою: м. Львів, вул. Б. Лепкого, 16.

Копію ухвали, копію заяви з копіями доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

Роз`яснити заінтересованій особі право до судового засідання надіслатисуду відзив на подання і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти заяви. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України одночасно з надісланням відзиву до суду копію відзиву та доданих до нього документів заінтересована особа зобов`язана надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити справу за наявними матеріалами.

Визначити заявнику п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, а заінтересованій особіп`ятиденний строк з дня його отримання для подання заперечення, копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншому учаснику справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua/fair/sud1312.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Заявник: Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради, як орган опіки і піклування, місцезнаходження: 79017, м. Львів, вул. К.Левицького, 67, ідентифікаційний кодюридичної особив Єдиномудержавному реєстріпідприємств іорганізацій України04056109.

Заінтересована особа: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_2 , паспорт серії НОМЕР_1 .

Суддя: Стрепко Н.Л.

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118176175
СудочинствоЦивільне
Сутьдоцільність призначення опікуна недієздатній особі

Судовий реєстр по справі —463/3046/24

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні