Ухвала
від 04.04.2024 по справі 441/859/24
ГОРОДОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

441/859/24

2/441/463/2024

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

"04" квітня 2024 р. суддя Городоцького районного суду Львівської області Малахова-Онуфер А.М., вивчивши матеріали зустрічної позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи ОСОБА_3 , Городоцька міська рада Львівської області, Головне управління Держгеокадастру у Львівській області про визнання протиправним рішення органу місцевого самоврядування, скасування Державного акта на право приватної власності на земельну ділянку, -

в с т а н о в и в :

позовна заява відповідає вимогам викладеним в ст. 175, 176 ЦПК України, підлягає розглядові в судах загальної юрисдикції та підсудна Городоцькому районному суду Львівської області.

Позовну заяву належить розглядати за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, суддя -

у х в а л и в :

прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за зустрічним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи ОСОБА_3 , Городоцька міська рада Львівської області, Головне управління Держгеокадастру у Львівській області про визнання протиправним рішення органу місцевого самоврядування та скасування Державного акта на право приватної власності на земельну ділянку.

Підготовче засідання призначити на 15 год. 10 хв., 23.05.2024 в залі судових засідань Городоцького районного суду Львівської області (Майдан Гайдамаків, 30, м. Городок Львівського району Львівської області).

В підготовче засідання викликати сторони, третіх осіб.

Направити відповідачу/третім особам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до 10.05.2024 відзив/письмові пояснення на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Роз`яснити відповідачу/третім особам, що у випадку ненадання відзиву/письмових пояснень у встановлений строк без поважних причин, суд згідно вимог ч. 8 ст. 178 та ч. 2 ст. 191 ЦПК України розгляне справу за наявними матеріалами.

Відповідно до ч. 4 і ч. 5 ст. 178 ЦПК України, копія відзиву/письмових пояснень та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана відповідачем/третьою особою одночасно з надісланням відзиву/письмових пояснень до суду. До відзиву/письмових пояснень додаються документи, що підтверджують надіслання відзиву/письмових пояснень і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Копію ухвали направити сторонам у справі, третім особам.

Встановити, що справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

З інформацією щодо справи можна ознайомитись за веб-адресою: http://court.gov.ua.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

С у д д я А.М.Малахова-Онуфер

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118178205
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправним рішення органу місцевого самоврядування, скасування Державного акта на право приватної власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —441/859/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Городоцький районний суд Львівської області

Малахова-Онуфер А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні