Ухвала
від 08.04.2024 по справі 679/104/23
НЕТІШИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 6/679/75/2024

Справа № 679/104/23

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду

08 квітня 2024 року

місто Нетішин Хмельницької області

Суддя Нетішинськогоміського суду Хмельницької областіБезкровний І.Г.,розглядаючи заяву Акціонерного товариства«Національна атомнаенергогенеруюча компанія «Енергоатом» в особі Філії «Відокремлений підрозділ «Хмельницька атомна електрична станція» прозаміну сторони виконавчого провадження,

ВСТАНОВИВ:

АТ «НАЕК «Енергоатом» в особі Філії«ВП «ХАЕС» звернулосядо Нетішинськогоміського суду Хмельницької області із заявою про заміну стягувача його правонаступником у виконавчому провадженні № 71550727 з примусового виконання судового наказу Нетішинського міського суду Хмельницької області від 06.02.2023 про стягнення із ОСОБА_1 накористьДП «НАЕК «Енергоатом»вособіВП «ХАЕС» заборгованості за спожиті комунальні послуги з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення. Заінтересованою особою у заяві зазначається Нетішинський відділ державної виконавчої служби у Шепетівському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), на примусовому виконанні якого перебуває відповідний виконавчий документ.

Відповідно до ч.ч. 2, 3 ст. 442 Цивільного процесуального України заяву про заміну сторони виконавчого провадження її правонаступником може подати сторона (заінтересована особа), державний або приватний виконавець. Суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк із дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Заява підсудна Нетішинському міському суду Хмельницької області та за своїми змістом і формою відповідає вимогам, встановленим ст. 183 ЦПК України, тому підстав для її повернення без розгляду судом не вбачаться, у зв`язку з чим суддя вважає за можливе прийняти вказану заяву до розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.183, 258-261,263,442ЦПК України, суддя,

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду заяву Акціонерного товариства«Національна атомнаенергогенеруюча компанія «Енергоатом» в особі Філії «Відокремлений підрозділ «Хмельницька атомна електрична станція» прозаміну сторони виконавчого провадження.

Призначити розгляд зазначеної заяви у відкритому судовому засіданні на 15.04.2024 на 10:45 год. у залі судових засідань Нетішинського міського суду Хмельницької області (Хмельницька область, Шепетівський район, м. Нетішин, просп. Незалежності, буд. 12).

Про дату, час і місце розгляду заяви повідомити заявника (стягувача), боржника та заінтересовану особу.

Запропонувати боржнику подати письмові заперечення проти заяви (відзив на заяву) та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються, одночасно надіславши копії відповідних заперечень (відзиву) та копію відповідних доказів іншим учасникам, а також надавши суду докази такого надсилання.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І.Г. Безкровний

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118178406
СудочинствоЦивільне
Сутьприйняття заяви до розгляду 08 квітня 2024 року місто Нетішин Хмельницької області

Судовий реєстр по справі —679/104/23

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Безкровний І. Г.

Судовий наказ від 06.02.2023

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Безкровний І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні