Ухвала
від 03.04.2024 по справі 207/155/24
БАГЛІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

№ 207/155/24

№ 2/207/523/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 квітня 2024 року м. Кам`янське

Баглійський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області

у складі : головуючого судді Погребняк Т.Ю.

при секретарі Морозові В.В.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Акціонерного товариства Комерційний банк Приватбанк, Товариства з обмеженою відповідальністю Теплосервіс, треті особи без самостійних вимог: Департамент комунальної власності, земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майно Кам`янської міської ради, Південний відділ державної виконавчої служби у місті Кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), Перша кам`янська державна нотаріальна контора про зняття арешту з майна,

В С Т А Н О В И В :

В проваджені Баглійського районного суду м. Дніпродзержинська знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Акціонерного товариства Комерційний банк Приватбанк, Товариства з обмеженою відповідальністю Теплосервіс, треті особи без самостійних вимог: Департамент комунальної власності, земельних відносин та реєстрації речових прав на нерухоме майно Кам`янської міської ради, Південний відділ державної виконавчої служби у місті Кам`янське Кам`янського району Дніпропетровської області Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), Перша кам`янська державна нотаріальна контора про зняття арешту з майна.

В наданій суду письмовій заяві представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Єсіпова К.В. заявила клопотання про витребування доказів, в якому просить витребувати у Першої кам`янської державної нотаріальної контори належним чином засвідчену копію спадкової справи № 70033004 (номер у спадковому реєстрі) №1152/2022 (номер у нотаріуса) після померлої ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Відповідно ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 84 Цивільного процесуального кодексу України, суддя

У Х В А Л И В :

Зобов`язати Першу кам`янську державну нотаріальну контору надати суду в строк до 16 травня 2024 року належним чином засвідчену копію спадкової справи: № 70033004 (номер у спадковому реєстрі) №1152/2022 (номер у нотаріуса) після померлої ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 (місце знаходження: АДРЕСА_1 ).

Ухвала остаточна.

Суддя Погребняк Т.Ю.

Дата ухвалення рішення03.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118184528
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна

Судовий реєстр по справі —207/155/24

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Баглійський районний суд м.Дніпродзержинська

Погребняк Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні