Ухвала
від 08.04.2024 по справі 128/1507/22
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/1507/22

УХВАЛА

08 квітня 2024 року м. Вінниця

Суддя Вінницького районного суду Вінницької області Шевчук Л.П., отримавши цивільну справу за позовом Заступника керівника Вінницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної академії аграрних наук України до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Державного підприємства «Дослідне господарство «Бохоницьке» Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академія аграрних наук України про усунення перешкод у користуванні землею шляхом визнання незаконним та скасування наказу та повернення земельної ділянки, -

в с т а н о в и в:

В провадженні судді Вінницького районного суду Вінницької області Ганкіної І.А. перебувала цивільна справа за позовом Заступника керівника Вінницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної академії аграрних наук України до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Державного підприємства «Дослідне господарство «Бохоницьке» Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академія аграрних наук України про усунення перешкод у користуванні землею шляхом визнання незаконним та скасування наказу та повернення земельної ділянки.

Відповідно до наказу в.о. голови Вінницького районного суду Вінницької області від 01.04.2024 №7-к/г суддю ОСОБА_2 відраховано зі штату Вінницького районного суду Вінницької області 29.03.2024 у зв`язку зі смертю.

Враховуючи, що подальший розгляд даного кримінального провадження через вказану вище обставину є неможливим, на підставі розпорядження керівника апарату Вінницького районного суду Вінницької області Чорної Л.С. №134/24 від 04.04.2024 «Щодо проведення повторного автоматизованого розподілу справи» було проведено повторний автоматизований розподіл цивільно справи за позовом Заступника керівника Вінницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної академії аграрних наук України до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Державного підприємства «Дослідне господарство «Бохоницьке» Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академія аграрних наук України про усунення перешкод у користуванні землею шляхом визнання незаконним та скасування наказу та повернення земельної ділянки.

Протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями визначено суддю Шевчук Л.П..

Відповідно до ч.ч. 11, 12 ст. 33 ЦПК України справа, розгляд якої розпочато одним суддею чи колегією суддів, повинна бути розглянута цим же суддею чи колегією суддів, за винятком випадків, що унеможливлюють участь судді у розгляді справи, та інших випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Судом встановлено, що ухвалою Вінницького районного суду Вінницької області від 29.07.2022 позовну заяву Заступника керівникаВінницької окружноїпрокуратури вінтересах державив особіНаціональної академіїаграрних наукУкраїниприйнято до розгляду та відкрито провадження, розгляд якої вирішено проводити за правилами загального позовного провадження,призначено підготовче засідання.

Ухвалою Вінницького районного суду Вінницької області від 06.09.2022 зупинено провадження по справі до звільнення з військової служби відповідача ОСОБА_1 .

За данихпідстав вважаюза необхіднеприйняти дорозгляду цивільнусправу запозовом Заступникакерівника Вінницькоїокружної прокуратурив інтересахдержави вособі Національноїакадемії аграрнихнаук України.

На підставі ухвали Вінницького районного суду Вінницької області від 06.09.2022 провадження у цивільній справі за позовом Заступника керівника Вінницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної академії аграрних наук України, вважати зупиненим до звільнення з військової служби відповідача ОСОБА_1 .

Керуючись ст.ст. 33, 260, 279, 353 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

Прийняти до провадження судді Шевчук Л.П. цивільну справу за позовом Заступника керівника Вінницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Національної академії аграрних наук України до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Державного підприємства «Дослідне господарство «Бохоницьке» Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академія аграрних наук України про усунення перешкод у користуванні землею шляхом визнання незаконним та скасування наказу та повернення земельної ділянки.

На підставі ухвали Вінницького районного суду Вінницької області від 06.09.2022 провадження у справі вважати зупиненим до звільнення з військової служби відповідача ОСОБА_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.П. Шевчук

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118185570
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні землею шляхом визнання незаконним та скасування наказу та повернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —128/1507/22

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Шевчук Л. П.

Ухвала від 06.09.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 29.07.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 29.07.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

Ухвала від 29.07.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Ганкіна І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні