Рішення
від 08.04.2024 по справі 638/8017/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/8017/23

Провадження № 2/638/1347/24

РІШЕННЯ

Іменем України

(заочне)

08 квітня 2024 року Дзержинський районний суд м. Харкова в складі:

головуючого Невеніцина Є.В.,

за участю секретаря Бикової Д.С.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Харкові в порядку загального провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Ізюмської міської ради Харківської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Приватний нотаріус Ізюмського районного нотаріального округу Стрельцова Олена Олександрывна про визнання права власності в порядку спадкування,-

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до ч.1 ст. 268 ЦПК України суд може проголосити лише вступну та резолютивну частину рішення суду. Враховуючи положення ст.259 ЦПК України, повний текст рішення буде складений до 18.04.2024 року.

УХВАЛИВ:

Позовні вимоги ОСОБА_2 (зареєстрована: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , фактично проживає: АДРЕСА_2 ) до Ізюмської міської ради Харківської області (Харківська обл., м.Ізюм, площа Центральна, 1, код ЄДРПОУ 26201641), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Приватний нотаріус Ізюмського районного нотаріального округу Стрельцова Олена Олександрівна (Харківська обл., м.Ізюм, вул.Соборна, 53) про визнання права власності в порядку спадкування - задовольнити.

Визнати за ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , яка зареєстрована: АДРЕСА_1 , право власності в порядку спадкування на домоволодіння, до складу якого входять: житловий будинок літ. «А-1», загальною площею 62,5 кв.м. та надвірні будівлі та споруди, що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 .

Апеляційна скарга на заочне рішення може бути подана позивачем до Харківського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення або з дня складання повного тексту рішення. Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд, якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

У разі залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення, заочне рішення може бути оскаржене в загальному порядку відповідачем шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Харківського апеляційного суду або через Дзержинський районний суд міста Харкова протягом тридцяти днів з дати постановлення ухвали про залишення заяви про перегляд заочного рішення без задоволення

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом цих строків не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Головуючий Є.В.Невеніцин

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118186312
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності в порядку спадкування

Судовий реєстр по справі —638/8017/23

Рішення від 15.04.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Невеніцин Є. В.

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Невеніцин Є. В.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Невеніцин Є. В.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Невеніцин Є. В.

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Невеніцин Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні