Ухвала
від 08.04.2024 по справі 479/250/24
КРИВООЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

479/250/24

2/479/219/24

УХВАЛА

08 квітня 2024 року смт.Криве Озеро

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

В складі : головуючої судді Репушевської О.В.,

за участі : секретаря судових засідань Чернеги С.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу №479/250/24 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради про визнання договору купівлі-продажу дійсним,

встановив:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовною заявою до Кривоозерської селищної ради про визнання договору купівлі-продажу дійсним.

Позивач в судове засідання не з`явилася, згідно заяви просила слухати справу в її відсутність, позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

Відповідач в судове засідання не з`явився, надав письмову заяву, відповідно до якої просив справу слухати за відсутності представника Кривоозерської селищноїрадиКривоозерського району Миколаївської області, позовні вимоги визнає та не заперечує проти їх задоволення.

На адресу суду надійшло клопотання позивача про витребування доказів.

За положенням ч.1ст.81ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до положень ч.1 ст.84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Ознайомившись із клопотанням про витребування доказів, суд для всебічного, повного і об`єктивного розгляду справи, приходить до висновку про обґрунтованість заявленого клопотання та необхідність витребування зазначених доказів.

З оглядуна наведене,з метоюз`ясуваннявсіх обставину справі,враховуючи,що безданих документіввсебічний таоб`єктивнийрозгляд справине можливий,суд приходитьдо висновкупро необхідністьвитребування з Кривоозерської державної нотаріальної контори Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) в порядку забезпечення доказів витяг (інформаційну довідку) із Спадкового реєстру про наявність чи відсутність спадкової справи після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

На підставі викладеного, керуючисьст.81,84 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Розгляд цивільноїсправи №479/250/24 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради про визнання договору купівлі-продажу дійсним відкласти до 14 травня 2024 року на 08.30 год..

Витребувати з Кривоозерської державної нотаріальної контори Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) в порядку забезпечення доказів витяг (інформаційну довідку) із Спадкового реєстру про наявність чи відсутність спадкової справи після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 . В разі наявності спадкової справи надіслати її копію.

Зазначені документи мають бути надані суду у строк до 13 травня 2024 року.

Роз`яснити, що докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо.

Копію ухвали суду для виконання направити Кривоозерській державній нотаріальній конторі Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса).

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ:

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118186943
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору купівлі-продажу дійсним

Судовий реєстр по справі —479/250/24

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні