Ухвала
від 15.03.2024 по справі 375/389/24
РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 375/389/24

Провадження № 2-а/375/19/24

УХВАЛА

про відкриття в порядку спрощеного позовного провадження

15 березня 2024 року смт Рокитне

Рокитнянський районний суд Київської області в складі судді Штифорук О.В., розглянувши позовну заяву за адміністративним позовом ОСОБА_1 доГоловного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовною заявою до Головного управління Національної поліції у Київській області про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення

Подана позовна заява відповідає вимогам статей 160, 161 КАС України.

Зазначена справа належить до справ з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб`єктів владних повноважень щодо притягнення до адміністративної відповідальності, та вирішується місцевим загальним судом як адміністративним судом відповідно до положень статті 286 КАС України.

Відповідно до частини 1 статті 25 КАС України справа підсудна Рокитнянському районному суду Київської області.

Судовий збір сплачено.

Справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з огляду на наступне.

Враховуючи наведене, керуючись статтями 12, 160, 161, 171, 241, 243, 248, 257, 260, 285 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 доГоловного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення.

Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання о 10год.00хв.28травня 2024 року, яке буде проводитися в приміщенні Рокитнянського районного суду Київської області в залі судових засідань №1.

Запропонувати відповідачу у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали надати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 162 КАС України, або заяву про визнання позову.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити сторонам, що позивач має право подати до суду відповідь на відзив (ст. 163 КАС України), а відповідач - заперечення (ст. 164 КАС України) протягом п`ятиденного строку.

Відповідь на відзив та заперечення повинні відповідати вимогам ст. 162 КАС України.

Роз`яснити сторонам, що веб-адресою сторінки в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, є https://rk.ko.court.gov.ua.

Копію даної ухвали направити учасникам справи. Відповідачу також направити копію позовної заяви з усіма доданими до неї документами.

Ухвала про відкриття провадження у справі оскарженню не підлягає.

Згідно з ч. 2 статті 256 КАС України, ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Суддя Оксана ШТИФОРУК

Дата ухвалення рішення15.03.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118189961
СудочинствоАдміністративне
Сутьадміністративне правопорушення

Судовий реєстр по справі —375/389/24

Ухвала від 15.03.2024

Адміністративне

Рокитнянський районний суд Київської області

Штифорук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні