Ухвала
від 08.04.2024 по справі 526/851/24
ГАДЯЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 526/851/24

Провадження № 2/526/685/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08 квітня 2024 рокуГадяцький районний суд Полтавської області у складі:

головуючий - Киричок С.А.,

з участю секретаря Широколави О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Гадяч клопотання позивача про витребування доказів у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Петрівсько - Роменської сільської ради про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини,

встановив :

Позивач ОСОБА_1 звернувся з позовом до Петрівсько - Роменської сільської ради про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини.

Також, позивачем заявлено клопотання про витребування доказів для повного та всебічного розгляду справи, які самостійно надати не можуть.

Відповідно ч.1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд вважає, що для об`єктивного та повного розгляду справи, необхідно витребувати з Гадяцького районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про смерть ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженка с. Краснознаменка Гадяцького району Полтавської області, громадянки України, місце смерті: Україна, м. Донецьк, Куйбишівський район, яка настала ІНФОРМАЦІЯ_2 .

На підставі викладеного, керуючисьст. 84 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

Задовольнити клопотання позивача про витребування доказів та витребувати з Гадяцького районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції повний витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про смерть ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженка с. Краснознаменка Гадяцького району Полтавської області, громадянки України, місце смерті: Україна, м. Донецьк, Куйбишівський район, яка настала ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Копію ухвалинаправити доГадяцького районноговідділу державноїреєстрації актівцивільного стануСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С. А. Киричок

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118190147
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування

Судовий реєстр по справі —526/851/24

Рішення від 21.05.2024

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Киричок С. А.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Киричок С. А.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Гадяцький районний суд Полтавської області

Киричок С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні