Рішення
від 08.04.2024 по справі 570/798/24
РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 570/798/24

Номер провадження 2-о/570/77/2024

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частина)

08 квітня 2024 року

Рівненський районний суд Рівненської області в складі:

головуючого судді Штогуна О.С., присяжних: Бас П.С., Божок О.В.,

за участю секретаря судового засідання Соломицької Л.М.,

заявника ОСОБА_1 ,

заінтересованої особи ОСОБА_2 ,

представника служби у справах дітей - Нагорнюк Н.П.,

представника Рівненської районної державної адміністрації Рівненської області Рівненської районної військової адміністрації Рівненської області - Басовець В.О.

дітей: ОСОБА_3 , ОСОБА_4

розглянувши у закритому судовому засіданні в приміщенні залу судових засідань Рівненського районного суду Рівненської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Служба у справах дітей Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області, Рівненська районна державна адміністрація Рівненської області Рівненська районна військова адміністрація Рівненської області, ОСОБА_2 про усиновлення неповнолітніх дітей, -

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Служба у справах дітей Шпанівської сільської ради Рівненського району Рівненської області, Рівненська районна державна адміністрація Рівненської області Рівненська районна військова адміністрація Рівненської області, ОСОБА_2 про усиновлення неповнолітніх дітей - задоволити повністю.

Оголосити ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (паспорт громадянина України серії НОМЕР_1 , виданий 23 листопада 2000 року Рівненським РВ УМВС України в Рівненській області, РНОКПП НОМЕР_2 ) усиновлювачем неповнолітніх дітей, ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Внести зміни до актового запису цивільного стану №37 від 04 червня 2007 року про народження ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , який був зроблений Шпанівською сільською радою Рівненського району Рівненської області, змінивши прізвище дитини з " ОСОБА_3 " на " ІНФОРМАЦІЯ_4 ", змінивши по батькові з " ОСОБА_3 " на " ІНФОРМАЦІЯ_4 " та змінивши відомості про батька з " ОСОБА_9 " на " ОСОБА_1 ".

Внести зміни до актового запису цивільного стану №96 від 16 листопада 2009 року про народження ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , який був зроблений Шпанівською сільською радою Рівненського району Рівненської області, змінивши прізвище дитини з " ОСОБА_3 " на " ІНФОРМАЦІЯ_4 " та змінивши відомості про батька з " ОСОБА_10 " на " ОСОБА_1 ".

На рішення може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Рівненського апеляційного суду або через Рівненський районний суд Рівненської області протягом тридцяти днів з дня складання повного судового рішення.

Учасник справи, якому рішення суду не була вручена у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного текста рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текст рішення буде складений до 12 квітня 2024 року.

Суддя Штогун О.С.

Присяжні Бас П.С.

Божок О.В.

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118190711
СудочинствоЦивільне
Сутьусиновлення неповнолітніх дітей, - Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України

Судовий реєстр по справі —570/798/24

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Штогун О.С.

Рішення від 08.04.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Штогун О.С.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Штогун О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні