Ухвала
від 08.04.2024 по справі 512/180/24
САВРАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Є.у.н.с.512/180/24

Провадження №2/512/141/24

"08" квітня 2024 р.

УХВАЛА

08 квітня 2024 року суддя Савранського районного суду Одеської області Бростовська Н.О., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи Приватне підприємство «Геозем-8», Савранська селищна рада Одеської області та державний реєстратор Савранської селищної ради Одеської області Рибчак Катерина Сергіївна, про скасування рішення про державну реєстрацію земельної ділянки та запису у поземельній книзі,

ВСТАНОВИЛА:

Дана позовна заява підсудна Савранському районному суду Одеської області.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення її чи відмови у відкритті провадження не вбачається.

Відповідно до ч.2 ст.19 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку, зокрема, позовного провадження (загального або спрощеного).

Згідно ч.1 ст.196 ЦПК України в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Таким чином, суддя вважає, що позовну заяву необхідно прийняти до розгляду, відкрити провадження у справі, призначити підготовче засідання та надати відповідачу строк для подання відзиву на позов.

Згідно ч.2 ст.187 ЦПК України про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Керуючись ч.2 ст.19, ст.ст.187, 189, 190, 196 ЦПК України,

ПОСТАНОВИЛА:

Прийняти позовнузаяву дорозгляду тавідкрити провадженняпо справіза позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи Приватне підприємство «Геозем-8», Савранська селищна рада Одеської області та державний реєстратор Савранської селищної ради Одеської області Рибчак Катерина Сергіївна, про скасування рішення про державну реєстрацію земельної ділянки та запису у поземельній книзі.

Провести розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовчесудовезасідання на 10год. 00хв. 29 квітня 2024 року в залі судових засідань №2 Савранського районного суду Одеської області, що знаходиться за адресою: смт.Саврань, вул.Володимира Великого, 5, Подільського району, Одеської області.

Відповідач маєправо протягом 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали надіслати суду відзив на позовну заяву, в якому викласти заперечення проти позову і всі докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються ці заперечення, якщо такі докази не надані позивачем. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) цього відзиву до суду, про що до відзиву додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8 ст.178 ЦПК України).

Треті особимають право протягом 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали надіслати суду пояснення щодо позову або відзиву, в яких викласти свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову. Копія пояснення та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) цього пояснення до суду, про що до пояснення додаються документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих до неї документів надіслати учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1525.

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги до Одеського апеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СУДДЯ (підпис)

Суддя Савранського районного

суду Одеської області Бростовська Н.О.

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118194176
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію земельної ділянки та запису у поземельній книзі

Судовий реєстр по справі —512/180/24

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Савранський районний суд Одеської області

БРОСТОВСЬКА Н. О.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Савранський районний суд Одеської області

БРОСТОВСЬКА Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні