Ухвала
від 09.04.2024 по справі 677/1244/23
КРАСИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 677/1244/23

Провадження № 2/677/35/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

09.04.2024 року м. Красилів

Красилівський районний суд Хмельницької області

у складі: головуючого - судді Шовкуна В.О.,

за участі секретаря судового засідання Демчишеної Ю.В.,

учасники справи (сторони):

представник позивача адвокат Оніщук В.В.,

представник відповідача ОСОБА_1 ,

представник третьої особи Сидорук Д.В.,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залісуду вм.Красилів цивільнусправу запозовом ОСОБА_2 до Хмельницькоїрайонної державноїадміністрації Хмельницькоїобласті (Хмельницькарайонна військоваадміністрація),треті особи,які незаявляють самостійнихвимог напредмет спору:Головне управлінняДержгеокадастру уХмельницькій області, ОСОБА_3 ,Сільськогосподарське товариствоз обмеженоювідповідальністю «Довіра»,Щиборівська сільськарада Хмельницькогорайону Хмельницькоїобласті, про визнання незаконним та скасування розпорядження, про визнання незаконним і скасування розпорядження в частині, визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Красилівського районного суду перебуває вказана цивільна справа.

Представник позивача ОСОБА_4 у підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримав, просив суд призначити справу до судового розгляду.

Представник відповідача ОСОБА_1 15.09.2023 року надіслала відзив на позовну заяву, у якому вимоги позову не визнала, просила у задоволенні позовних вимог відмовити. В судовому засіданні 09.04.2024 року, просила справу призначити до судового розгляду.

Представник третьої особи Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Плюх В.О.31.08.2023року надіслаладо судупояснення,у якомупро розглядісправи просилаврахувати наданітретьою особоюпояснення,та справурозглянути безучасті представника Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.

Представник третьої особи ОСОБА_3 адвокат Сидорук Д.В. також просив суд призначити справу до судового розгляду.

Представник третьої особи - Щиборівської сільської ради 20.12.2023 року надіслав письмову заяву про розгляд справи за їхньої відсутності, заперечень не мають.

Третя особа СТОВ «Довіра» у судове засідання не з`явилися, причини неявки суду не повідомили, повідомлені належним чином.

Передбачених ч.2ст.198ЦПК Українипідстав длявідкладення підготовчогосудового засіданнятапередбачених ч.5ст.198ЦПК Українипідстав дляоголошення перервиу підготовчомузасіданні, судом не встановлено.

Заслухавши учасників процесу, які з`явилися в судове засідання, дослідивши матеріали справи, судом встановлено, що попередньо спір між сторонами не врегульований.

Судом встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог та заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті.

Суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 197, 198, п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_2 доХмельницької районноїдержавної адміністраціїХмельницької області(Хмельницькарайонна військоваадміністрація),треті особи,які незаявляють самостійнихвимог напредмет спору:Головне управлінняДержгеокадастру уХмельницькій області, ОСОБА_3 ,Сільськогосподарське товариствоз обмеженоювідповідальністю «Довіра»,Щиборівська сільськарада Хмельницькогорайону Хмельницькоїобласті, про визнання незаконним та скасування розпорядження, про визнання незаконним і скасування розпорядження в частині, визнання недійсним державного акта на право власності на земельну ділянку, закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 годину 00 хвилин 29.05.2024 року.

Особам,які берутьучасть усправі присобі необхідномати паспортчи іншийдокумент,що посвідчуєособу,копію ідентифікаційногономеру дляфізичної особита копію витягу з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) для юридичної особи, а представнику також завірену належним чином довіреність для встановлення особи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи: https://kr.km.court.gov.ua/sud2209/gromadyanam/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.О. Шовкун

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118202675
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —677/1244/23

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні