Ухвала
від 08.04.2024 по справі 466/3586/24
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/3586/24

Провадження № 2-а/466/76/24

У Х В А Л А

про прийняття адміністративної позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у адміністративній справі

08 квітня 2024 року м. Львів

Суддя Шевченківського районного суду м. Львова Федорова О.Ф., розглянувши матеріали адміністративної позовної заяви представника позивача ОСОБА_1 адвоката Заремба Олександра Олександровича до Адміністративної комісії при Шевченківській районній адміністрації Львівської міської ради про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, -

встановив:

01.04.2024 року представник позивача ОСОБА_1 адвокатЗаремба ОлександрОлександрович звернувся до Шевченківського районного суду м. Львова із адміністративною позовною заявою до Адміністративної комісії при Шевченківській районній адміністрації Львівської міської ради про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення.

01.04.2024 року згідно з протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями Шевченківського районного суду м. Львова, матеріали провадження передані для розгляду судді Федоровій Оксані Федорівні.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 160, 161, 172 КАС України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі відсутні.

Справу належить розглядати за правилами ст. 286 КАС України.

Згідно з частинами 1, 2 статті 173 КАС України, підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

На підставі викладеного та керуючись: ст.ст. 20, 22, 162-163, 171, 173, 286 КАС України, -

постановив:

Прийняти адміністративну позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у адміністративній справі за адміністративною позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 адвоката Заремба Олександра Олександровича до Адміністративної комісії при Шевченківській районній адміністрації Львівської міської ради про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення.

Розгляд адміністративної справи здійснювати за правилами ст. 286 КАС України.

Призначити судове засідання на 19квітня 2024року об14год 10хв у приміщенні Шевченківського районного суду м. Львова за адресою: 79007, м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12 (4 поверх, 16 кабінет).

Повідомити учасників справи про дату, час та місце розгляду.

Копію ухвали про відкриття провадження у адміністративній справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Відповідачу в разі невизнання адміністративного позову, надіслати (подати) у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у адміністративній справі:

- до суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази - відеофіксація правопорушення (у разі наявності та можливості доставити до суду), що підтверджують фактичні обставини;

- позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

Попередити відповідачів, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин спір буде вирішено за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 77 КАС України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених статтею 78 цього Кодексу. В адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб`єкта владних повноважень обов`язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://sh.lv.court.gov.ua/sud1328/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. Ф. Федорова

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118204090
СудочинствоАдміністративне
Сутьадміністративне правопорушення

Судовий реєстр по справі —466/3586/24

Ухвала від 08.04.2024

Адміністративне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні