Ухвала
від 08.04.2024 по справі 564/834/24
КОСТОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 564/834/24

08 квітня 2024 року

Костопільський районний суд Рівненської області в складі:

головуючий суддя Цвіркун О.С.

з участю секретаря судового засідання Забейди А.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Костопіль цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Костопільської міської ради про визнання права власності на спадкове майно,

ВСТАНОВИВ:

Позивачка ОСОБА_1 звернулися до суду з позовом до Костопільської міської ради про визнання права власності на спадкове майно.

Позивачка та її представник в судове засідання не з`явилися, останній звернувся до суду із заявою про розгляд справи за їх відсутності.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, звернувся до суду із заявою про розгляд справи без його участі.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, всебічно та об`єктивно дослідивши матеріали справи, приходить до таких висновків.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.43 ЦПК України учасники справи зобов`язані з`являтися в судове засідання за викликом суду, якщо їх явка визнана судом обов`язковою.

Відповідно до п.1 ч.2 ст.198 ЦПК України, суд відкладає підготовче засідання в межах визначених цим кодексом строку підготовчого провадження у випадках визначених частиною другою статті 223 цього кодексу.

Згідно з п.5 ч.2 ст.223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

За таких підстав, для з`ясування усіх обставин справи, повного та об`єктивного її розгляду, необхідна особиста участь позивачки у судовому процесі та дача пояснень, оскільки необхідно встановити факти і обставини, які можуть бути відомі лише їй, а тому суд вважає за необхідне визнати обов`язковою явку позивачки ОСОБА_1 .

Керуючись ст.198, п.3 ч.2 ст.43, ст.221, п.5 ч.2 ст.223, 247 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Відкласти підготовче судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Костопільської міської ради про визнання права власності на спадкове майно.

Підготовче судове засідання призначити на 10 год. 30 хв. 06 травня 2024 року.

Визнати обов`язковою явку в судове засідання позивачки ОСОБА_1 , для дачі особистих пояснень.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяО. С. Цвіркун

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118208177
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —564/834/24

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Цвіркун О. С.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Цвіркун О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні