Ухвала
від 08.04.2024 по справі 631/380/24
НОВОВОДОЛАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 631/380/24

провадження № 2-о/631/14/24

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду та

відкриття провадження по справі

08квітня 2024року смт Нова Водолага

Нововодолазький районний суд Харківської області, у складі судді Пархоменко І. О., розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: КРАСНОГРАДСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У КРАСНОГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ, про встановлення факту, що має юридичне значення

В С Т А Н О В И В:

Адвокат Мякота Т. М., що діє від імені та в інтересах ОСОБА_1 , звернулася до Нововодолазького районного суду Харківської області із заявою про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересована особа: КРАСНОГРАДСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У КРАСНОГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ, про встановлення факту що має юридичне значення.

Згідно з п. 5 ч. 2 ст. 293 ЦПК України суд розглядає в порядку окремого провадження справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення.

Відповідно до ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Заява відповідає вимогам, визначеним уст. 175 - 177, 315, 316, 318 ЦПК України.

Правила підсудності не порушені.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі або повернення заяви немає.

Частиною 1 ст. 187 ЦПК України визначено, що за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

За приписами ч. 2 ст. 187 ЦПК України про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження по справі суд постановляє ухвалу.

На підставі викладеного, керуючись ст. 175 - 177, 187, 260, 261, 293, 315 - 318 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Прийняття до розгляду та відкрити провадження по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: КРАСНОГРАДСЬКИЙ ВІДДІЛ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ АКТІВ ЦИВІЛЬНОГО СТАНУ У КРАСНОГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ, про встановлення факту, що має юридичне значення.

Призначити судовий розгляд на 16 годину 00 хвилин 07 травня 2024 року в приміщенні Нововодолазького районного суду Харківської області, за адресою: Харківська області, Нововодолазький район, смт Нова Водолага, вул. Захисників України, 1.

Копію ухвали негайно вручити особам, які беруть участь у справі, а заінтересованій особі одночасно й копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Викликати для участі у засіданні учасників процесу.

З метою з`ясування обставин справи витребувати у заявника оригінали матеріалів доданих до заяви, які підтверджують викладені в заяві обставини.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя І. О. Пархоменко

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118208820
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —631/380/24

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Пархоменко І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні