Ухвала
від 09.04.2024 по справі 194/556/24
ТЕРНІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 194/556/24

Номер провадження № 2/194/371/24

УХВАЛА

про залишення без руху

09 квітня 2024 року м.Тернівка

Суддя Тернівського міського суду Дніпропетровської області Корягін В.О., при прийнятті позовної заяви Комунального підприємства «Тернівське житлово-комунальне підприємство» до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов`язків,-

В С Т А Н О В И В:

Директор КП«ТЖКП» КривозубО.В.черезсистему «Електроннийсуд» звернувся до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов`язків.

Відповідно до ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених устаттях 175і177цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Згідно ч. 1 ст. 177 ЦПК України у разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї, в електронній формі через електронний кабінет позивач зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надсилання іншим учасникам справи копій поданих до суду документів з урахуванням положеньстатті 43цього Кодексу.

Позивач не надав до позовної заяви доказ надсилання відповідачу ОСОБА_1 копій поданих до суду документів з урахуванням положеньстатті 43цього Кодексу.

Натомість, до позовної заяви додано доказ доставки документів до зареєстрованого Електронного кабінету користувача ЄСІТС від ОСОБА_2 до КП «ТЖКП» копій поданих до суду документів.

Таким чином, відсутня можливість прийняти до розгляду позовну заяву Комунального підприємства «Тернівське житлово-комунальне підприємство» до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов`язків, тому зазначену позовну заяву необхідно залишити без руху, надавши позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви.

На підстави викладеного, керуючись ст. 185 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Позовну заяву Комунального підприємства «Тернівське житлово-комунальне підприємство» до ОСОБА_1 про відшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов`язків - залишити без руху.

Повідомити позивача про необхідність виправити зазначені в ухвалі недоліки позовної заяви в строк, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали позивачу.

Роз`яснити позивачу, що в разі невиконання ухвали позовна заява буде вважатися неподаною та повернута, що не є перешкодою для повторного звернення до суду після усунення обставин, які стали підставою для її повернення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.О. Корягін

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118211672
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, заподіяної працівником під час виконання трудових обов`язків

Судовий реєстр по справі —194/556/24

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Корягін В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні