Ухвала
від 09.04.2024 по справі 344/168/24
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/168/24

Провадження № 2-а/344/52/24

У Х В А Л А

про витребування доказів

09 квітня 2024 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області в складі:

головуючої-судді Польської М.В.,

з участю секретаря Мациборки С.Я.,

за участі

представника позивача Лютан З.Й.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Головного Управління Національної Поліції в Рівненській області про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулась в суд із позовом до Головного Управління Національної Поліції в Рівненській області про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення серії ЕГА№1150327 від 21.08.2023 року.

Відповідач скористався процесуальним правом та надав суду відзив на позов з долученим відеодиском події, що фіксувалась при перевірці повідомлення на лінію «102».

В ході судового засідання та отриманих пояснень представника позивача, виникла необхідність у витребуванні у відповідача додаткової інформації, зокрема, що стосується безпосереднього виклику на лінію «102» працівників поліції 21.08.2023 року щодо ймовірного вчинення правопорушення іншою особою, здійсненого громадянкою ОСОБА_1 , із зазначенням відповідачем змісту самого повідомлення що зафіксоване та стало наслідком виїзду на місце, часу здійснення такого повідомлення (чи можливість і більше здійснених повідомлень цього ж дня від ОСОБА_1 ) або іншої інформації наявної у відповідача.

Відповідно до частини 4 статті 9 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вживає визначені законом заходи, необхідні для з`ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Частиною 3 статті 77 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що докази суду надають учасники справи. Суд може пропонувати сторонам надати докази та збирати докази з власної ініціативи, крім доказів, визначених цим Кодексом.

Враховуючи вищевикладене, з метою з`ясування всіх обставин у справі, а також повного, всебічного та об`єктивного вирішення даної справи, суд вважає за необхідне витребувати додаткову інформацію, для огляду в судовому засіданні.

На підставі наведеного, керуючись ст.77, 80 КАС України, суд,

У Х В А Л И В :

Витребувати у Головного Управління Національної Поліції в Рівненській області інформацію, зокрема, що стосується безпосереднього виклику на лінію «102» працівників поліції 21.08.2023 року щодо ймовірного вчинення правопорушення іншою особою, здійсненого громадянкою ОСОБА_1 , із зазначенням відповідачем змісту самого повідомлення що зафіксоване та стало наслідком виїзду на місце, часу здійснення такого повідомлення (чи можливість і більше здійснених повідомлень цього ж дня від ОСОБА_1 ) або іншої інформації наявної у відповідача.

Копію ухвали для виконання направити Головному управлінню Національної поліції в Рівненській області.

Інформацію слід надати суду до 24 травня 2024 року

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Мирослава ПОЛЬСЬКА

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118211921
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення адміністративного стягнення

Судовий реєстр по справі —344/168/24

Ухвала від 09.04.2024

Адміністративне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

Ухвала від 08.01.2024

Адміністративне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Польська М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні