Ухвала
від 09.04.2024 по справі 395/383/24
НОВОМИРГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 395/383/24Провадження № 6/395/25/2024 УХВАЛА ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 квітня 2024 року м.Новомиргород

Суддя Новомиргородського районного суду Кіровоградської області В.А. Орендовський розглянувши заяву представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» Лебединець Д.В., стягувач: Акціонерне товариство «Ідея Банк», боржник: ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження,

ВСТАНОВИВ:

У березні 2024 р. до Новомиргородського районного суду Кіровоградської області надійшла заява представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» Лебединець Д.В., стягувач: Акціонерне товариство «Ідея Банк», боржник: ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження.

13 березня 2024 року Новомиргородський районний суд Кіровоградської області постановив ухвалу про залишення заяви без руху відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України, і надав заявнику строк 10 (десять) днів з моменту отримання ухвали усунути зазначені недоліки. Заявник отримав ухвалу суду до свого електронного кабінету 14 березня 2024 року, проте зазначені в ухвалі недоліки усунуті не були, а саме не надано до суду читаєму копію виконавчого напису нотаріуса № 11207.

Згідно доч.3ст.185ЦПК України,якщо заявник не усунув недоліки заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається заявнику.

Ураховуючи наведене, керуючись ч.3 ст. 185 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Заяву представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» Лебединець Д.В., стягувач: Акціонерне товариство «Ідея Банк», боржник: ОСОБА_1 про заміну сторони виконавчого провадження вважати неподаною і повернути заявнику разом з додатками.

Роз`яснити заявнику його право на повторне звернення до суду після усунення умов, що були підставою для повернення заяви.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Кропивницького апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п`ятнадцяти днівз дняїї проголошення.

Учасник справи,якому ухваласуду небула врученау деньїї проголошенняабо складення,має правона поновленняпропущеного строкуна апеляційнеоскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала суду, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Повний текстухвали виготовлений 09 квітня 2024 року.

Суддя В.А. Орендовський

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118212657
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —395/383/24

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні