Ухвала
від 09.04.2024 по справі 395/1124/15-ц
НОВОМИРГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 395/1124/15-цПровадження № 4-с/395/1/2024 УХВАЛА ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 квітня 2024 року м.Новомиргород

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області в складі: головуючого судді Орендовського В.А.; за участю секретаря Піддубної Н.С., розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Новомиргороді скаргу ОСОБА_1 , заінтересовані особи: начальник Новомиргородського відділу державної виконавчої служби у Новоукраїнському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м.Одеса) Чупик В.В., ОСОБА_2 на дії державного виконавця відділу державної виконавчої служби,

В С Т А Н О В И В:

ДоНовомиргородського районногосуду Кіровоградськоїобласті надійшла скарга ОСОБА_1 , заінтересовані особи: начальник Новомиргородського відділу державної виконавчої служби у Новоукраїнському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м.Одеса) Чупик В.В., ОСОБА_2 на дії державного виконавця відділу державної виконавчої служби.

До суду від заінтересованих осіб: начальника Новомиргородського відділу державної виконавчої служби у Новоукраїнському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м.Одеса) Чупика В.В. та ОСОБА_2 надійшли клопотання про проведеннярозгляду справив режимівідеоконференції поза межами приміщення суду.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Оскільки досуду надійшлоклопотання заінтересованихосіб пропроведення розглядусправи врежимі відеоконференції поза межами приміщення суду, враховуючи, що їх участь має суттєве значення для прийняття законного та обґрунтованого рішення, суд вважає за потрібне провести розгляд справи в режимі відеоконференції поза межамиприміщення суду за допомогою системи відеоконференції EASYCON.

Керуючись ст.212 ч.1 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Провести судовийрозгляд скарги ОСОБА_1 ,заінтересовані особи:начальник Новомиргородськоговідділу державноївиконавчої службиу Новоукраїнськомурайоні Кіровоградськоїобласті Південногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Одеса) ЧупикВ.В., ОСОБА_2 надії державноговиконавця відділудержавної виконавчоїслужби дистанційно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи EASYCON, де будуть приймати участь заінтересовані особи ОСОБА_3 та ОСОБА_2 .

У відповідності до ч. 5 ст. 212 ЦПК України, ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Новомиргородського районного суду

Кіровоградської області Орендовський В.А.

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118212659
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —395/1124/15-ц

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

Рішення від 21.09.2015

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Забуранний Р. А.

Ухвала від 04.09.2015

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Забуранний Р. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні