Ухвала
від 08.04.2024 по справі 380/4073/24
КРАСНОАРМІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер справи 380/4073/24

Номер провадження 2-а/235/15/24

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

08 квітня 2024 року м. Покровськ

Суддя Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Хмельова С.М., перевіривши матеріали адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє представник адвокат Петрів Наталія Василівна, до Франківського відділу державної виконавчої служби у місті Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про скасування постанови державного виконавця про відкриття виконавчого провадження, -

ВСТАНОВИВ:

До Красноармійського міськрайонного суду Донецької області з Львівського окружного адміністративного суду передано на розгляд адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє представник адвокат Петрів Наталія Василівна, до Франківського відділу державної виконавчої служби у місті Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про скасування постанови державного виконавця про відкриття виконавчого провадження.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 05 квітня 2024 року визначена суддя Хмельова С.М.

Позовна заява відповідає вимогам статей 160-161 КАС України, підстави, визначені статтями 169-170 КАС України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Відтак позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Відповідно до ч.4 ст.287 КАС України адміністративна справа з приводу рішень, дій або бездіяльності державного виконавця чи іншої посадової особи органу державної виконавчої служби, приватного виконавця вирішується судом протягом десяти днів після відкриття провадження у справі.

З урахуванням положень статті 257 КАС України зазначена справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись статтями 171, 257, 268, 269, 287 КАС України, суддя -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє представник адвокат Петрів Наталія Василівна, до Франківського відділу державної виконавчої служби у місті Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про скасування постанови державного виконавця про відкриття виконавчого провадження.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 17 квітня 2024 року о 10 годині 00 хвилин у приміщенні Красноармійського міськрайонного суду Донецької області (Донецька область, м. Покровськ, вул. Європейська, 20, зал судових засідань №7), - з повідомленням (викликом) сторін.

Повідомлення учасників справи здійснити з урахуванням положень статті 268 КАС України.

Відповідач має право подати відзив на позовну заяву до початку розгляду справи по суті. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) позивачеві одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи - https://ka.dn.court.gov.ua/.

Ухвала суду відповідно до ч. 1 ст. 265 КАС України набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності безпосередньо до Першого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Позивач: ОСОБА_1 , адреса: АДРЕСА_1 .

Представник позивача: адвокат Петрів Наталія Василівна, адреса: Львівська область, Стрийський район, м. Миколаїв, вул. Винниченка, буд.29. Електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Відповідач: Франківський відділ державної виконавчої служби у місті Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, адреса: Львівська область, м. Львів, вул. Конотопська, 6/8, електронна адреса: info_fr@lv.lv.dvs.gov.ua.

Суддя С.М. Хмельова

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118213387
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —380/4073/24

Ухвала від 08.04.2024

Адміністративне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Хмельова С. М.

Ухвала від 27.02.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні