Ухвала
від 09.04.2024 по справі 332/7791/23
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Справа № 332/7791/23

Провадження №: 2/332/952/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 квітня 2024 р. м.Запоріжжя

Заводський районний суд м. Запоріжжя у складі: головуючого судді Ретинської Ю.І., за участю секретаря судового засідання Божко В.О., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє її представник адвокат Шевченко Леся Олександрівна, до Малинівської сільської військової адміністрації Пологівського району Запорізької області, третя особа: Виконавчий комітет Миргородської міської ради про визнання права власності на квартиру,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Заводського районного суду м. Запоріжжя знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє її представник адвокат Шевченко Леся Олександрівна, до Малинівської сільської військової адміністрації Пологівського району Запорізької області, третя особа: Виконавчий комітет Миргородської міської ради про визнання права власності на квартиру.

На підставі ухвали суду з метою виконання вимог ч.1 ст.189 ЦПК України розпочато підготовче провадження у справі.

Позивач у підготовче судове засідання не з`явилась, від представника позивача адвоката Шевченко Л.О. через електронний суд надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без її участі та без участі позивача. Просить закрити підготовче судове засідання та призначити слухання справи по суті.

Від представника Малинівської сільської військової адміністрації Пологівського району Запорізької області через електронну пошту суду надійшла заява про визнання позовних вимог ОСОБА_1 , вказану справу просить розглянути без його участі.

Представник третьої особи у підготовче судове засідання не з`явився, про дату та час розгляду справи судом був повідомлений належним чином, про причини неявки суду не повідомив, будь яких заяв та клопотань від нього не надходило.

Під час проведення підготовчого судового засідання судом визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрані відповідні докази, визначено порядок розгляду справи, а також вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного розгляду справи по суті. Відповідачем, у строк, встановлений в ухвалі суду, відзиву та заперечень на позовну заяву не надано. Заяв про бажання укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді від сторін не надходило, також як і не надходило зустрічного позову, інших заяв та клопотань.

Дослідивши матеріали справи в межах вирішуваного питання, суд дійшов такого висновку.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому судовому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декілька судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 197, 200 ЦПК України -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадженняпо цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 ,в інтересахякої дієїї представник адвокатШевченко ЛесяОлександрівна,до Малинівськоїсільської військовоїадміністрації Пологівськогорайону Запорізькоїобласті,третя особа:Виконавчий комітетМиргородської міськоїради провизнання прававласності наквартиру тапризначити справудо судовогорозгляду на 12-20годину 20.05.2024 року.

Копію ухвали направити всім учасникам по справі.

В судове засідання викликати учасників по справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя: Ю.І.Ретинська

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено10.04.2024
Номер документу118214399
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на квартиру

Судовий реєстр по справі —332/7791/23

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні