Рішення
від 09.04.2024 по справі 609/59/24
ШУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

Справа № 609/59/24

2/609/72/2024

09 квітня 2024 року Шумський районний суд Тернопільської області

в складі: головуючої судді Катерняк О.М.

за участі секретаря судового засіданняМацишиної Г.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Шумськ під час заочного розгляду цивільну справу за позовом: ОСОБА_1 до відповідача: Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк», третіх осіб,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору: Шумський відділ державної виконавчої служби у Кременецькому районі Тернопільської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Бондар Ірина Михайлівна,

вимоги позивача: про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,

В С Т А Н О В И В:

Беручи до уваги, що виготовлення мотивованого рішення суду потребує значного часу, відповідно до п. 6ст. 259 ЦПК України,суд оголошуєйого вступнута резолютивнучастини. З повним текстом рішення суду особи, які беруть участь у справі, можуть ознайомитися з дня його складання.

Керуючись ч. 6ст. 259 ЦПК України, суд

У ХВАЛИВ:

Винести заочне рішення.

Позов ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , паспорт НОМЕР_1 , РНОКПП НОМЕР_2 ) до відповідача Акціонерного товариства «Комерційний банк «Приватбанк» (місце знаходження: м. Київ, вул. Грушевського, 1 д, код ЄДРПОУ 14360570), третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Шумського відділу державної виконавчої служби у Кременецькому районі Тернопільської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) (місце знаходження: м. Шумськ, вул. Шевченка, 3, Кременецького району Тернопільської області, код ЄДРПОУ 34043031); приватного нотаріуса Дніпровського міського нотаріального округу Бондар Ірини Михайлівни (місце знаходження: м. Дніпро, вул. Центрального, буд. 6/9, Шевченківський район, Дніпропетровської області) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню - задовольнити.

Визнати виконавчий напис №769 від 21.03.2019 року, вчинений приватним нотаріусом Дніпровського міського нотаріального округу Бондар І.М. про стягнення з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , на користь Акціонерного товариства Комерційного банку «Приватбанк» заборгованості у розмірі 866116,86 грн. таким, що не підлягає виконанню.

Стягнути з відповідача Акціонерного товариства «Комерційний банк «Приватбанк» (місцезнаходження: м. Київ, вул. Грушевського, 1д, код ЄДРПОУ 14360570) на користь ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , паспорт НОМЕР_1 , РНОКПП НОМЕР_2 ) судові витрати по сплаті судового збору в розмірі 1211 грн. 20 коп.

Учасникам справи, які не були присутні в судовому засіданні, або якщо судове рішення було ухвалено поза межами судового засідання чи без повідомлення (виклику) учасників справи, копія судового рішення надсилається протягом двох днів з дня його складення у повному обсязі в електронній формі у порядку, визначеному законом, - у випадку наявності у особи офіційної електронної адреси, або рекомендованим листом з повідомленням про вручення - якщо така адреса відсутня.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених Цивільним процесуальним кодексом України, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача.

Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Позивач має право оскаржити заочне рішення в загальному порядку, встановленому Цивільним процесуальним кодексом України.

Апеляційна скарга на рішення суду подається безпосередньо до Тернопільського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Повний текстсудового рішеннябуде виготовленийпротягом десятиднів.

Суддя: Оксана КАТЕРНЯК

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118217815
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —609/59/24

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Шумський районний суд Тернопільської області

Катерняк О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні