Ухвала
від 09.04.2024 по справі 168/138/24
СТАРОВИЖІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 168/138/24

Провадження № 2/168/97/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

09 квітня 2024 року смт. Стара Вижівка

Старовижівський районний суд Волинської області в складі:

головуючого - судді Сухоручко Ю.О.,

за участю секретаря судового засідання Таксюк О.С.,

розглянувши всмт.Стара Вижівкав залісуду увідкритому підготовчомусудовому засіданніцивільну справуза позовом представника позивача адвоката Романіка Олександра Олексійовича в інтересах ОСОБА_1 до Дубечненської сільської ради Ковельського району Волинської області, про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за заповітом,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом, в якому просить визнати право власності на нерухоме майно в порядку спадкування за заповітом.

Сторони в підготовче судове засідання не з`явились.

Представник позивача подав заяву про проведення підготовчого судового засідання у відсутності сторони позивача. Позовні вимоги підтримав повністю.

Представник відповідача Дубечненської сільської ради Мазуренко І. в підготовче судове засідання не з`явилася, подала заяву, в якій вказує, що Дубечненська сільська рада просить здійснювати судове засідання за її відсутності, проти задоволення позову не заперечують.

Враховуючи, що особи, які беруть участь у справі, в судове засідання не з`явились, суд розглядає справу в порядку, встановленому частиною 2статті 247ЦПК Українибез фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Відповідно до частини 1 статті 200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Враховуючи положення статей197,198 ЦПК України, підготовчі дії до судового розгляду суд вважає закінченими та призначає справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.197,200,258,260-261 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовчепровадження тапризначити справуза позовноюзаявою представникапозивача адвоката РоманікаОлександра Олексійовичав інтересах ОСОБА_1 доДубечненської сільськоїради Ковельськогорайону Волинськоїобласті,про визнанняправа власностіна нерухомемайно впорядку спадкуванняза заповітом,до судовогорозгляду посуті уприміщенні Старовижівськогорайонного судуВолинської областіза адресою:вул.Польова,2,смт.Стара Вижівка,Волинська областьна 08травня 2024року о11год.00хв. з викликом учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://st.vl.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю. О. Сухоручко

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118219618
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування за заповітом

Судовий реєстр по справі —168/138/24

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Старовижівський районний суд Волинської області

Сухоручко Ю. О.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Старовижівський районний суд Волинської області

Сухоручко Ю. О.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Старовижівський районний суд Волинської області

Сухоручко Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні