Ухвала
від 09.04.2024 по справі 296/11335/23
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"09" квітня 2024 р. Справа № 296/11335/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про проведення розгляду справи в режимі відеоконференції

09 квітня 2024 року Вишгородський районнийсуд Київськоїобласті ускладі:головуючого судді СвєтушкіноїД.А.,за участісекретаря КрикунЮ.М.,розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Вишгороді заяву позивача ОСОБА_1 про проведеннясудового засіданняу режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду задопомогою системиEasyConз використанням власних технічних засобів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства «Автомагістраль» про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вишгородського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства «Автомагістраль» про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

29 березня 2024 року до суду від позивача ОСОБА_1 надійшла заява, в якій просить про проведення судового засідання, призначеного на 09 квітня 2024 року о 16 годині 30 хвилин у режимі відеоконференції за допомогою системи EasyCon.

Відповідно до вимог частин 14 статті 212ЦПК України учасникисправи маютьправо братиучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференції позамежами приміщеннясуду заумови наявностіу судівідповідної технічноїможливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів таелектронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Отже, цивільним процесуальним законодавством регламентовано право учасника цивільного процесу на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, рівність учасників процесу перед законом і судом, з метою забезпечення своєчасного розгляду цивільної справи, суд вважає за необхідне задовольнити заяву позивача ОСОБА_1 та провести судове засідання у режимі відеоконференції за допомогою системи EasyCon, з урахуванням технічних можливостей у суді.

Керуючись статтями 212, 260 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Заяву позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання у режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства «Автомагістраль» про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, розгляд якої призначено на 09 квітня 2024 року о 16 годині 30 хвилин, провести за участю представника відповідача адвоката Корзаченка Володимира Миколайовича в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою системи EasyCon.

Попередити, що відповідно до частини п`ятої статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д.А. Свєтушкіна

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118221036
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні

Судовий реєстр по справі —296/11335/23

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Свєтушкіна Д. А.

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Свєтушкіна Д. А.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Свєтушкіна Д. А.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Свєтушкіна Д. А.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Свєтушкіна Д. А.

Ухвала від 26.12.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Лещенко О. В.

Ухвала від 10.11.2023

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Рожкова О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні