Ухвала
від 08.04.2024 по справі 570/162/24
РІВНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 570/162/24

Номер провадження 2-о/570/59/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 квітня 2024 року

Рівненський районний суд Рівненської області в особі судді Штогуна О.С.

за участю секретаря судового засідання Соломицької Л.М.

у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Рівненського районного суду Рівненської області, по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Корнинська сільська рада Рівненського району Рівненської області про встановлення факту,що має юридичне значення,-

в с т а н о в и в :

10 січня 2024 року ОСОБА_1 звернувся у Рівненський районний суд Рівненської області з заявою, в якій просить встановити факт, що має юридичне значення.

Ухвалою від 11 січня 2024 року прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, постановлено розглядати справу в порядку окремого провадження.

08 квітня 2024 року представник заявника адвокат - Домецький О.І. подав заяву про залишення без розгляду заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: Корнинська сільськарада Рівненськогорайону Рівненськоїобласті про встановлення факту, що має юридичне значення.

Сторони у справі були належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду заяви, однак у судове засідання не з`явилися.

Розгляд справи здійснювався за відсутності учасників справи, без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, що відповідає вимогам ч. 2 ст. 247 ЦПК України.

Відповідно до положень ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач (заявник) до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення заяви без розгляду.

Враховуючи наведене та те, що обставини, які б перешкоджали залишенню заяви без розгляду не встановлені, суд дійшов висновку, що заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: Корнинська сільськарада Рівненськогорайону Рівненськоїобласті про встановлення факту, що має юридичне значення, необхідно залишити без розгляду.

Керуючись ст.ст. 257, 353, 354 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в :

Заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа: Корнинська сільська рада Рівненського району Рівненської області про встановлення факту,що має юридичне значення - залишити без розгляду. .

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до Рівненського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя Штогун О.С.

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118222207
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту,що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —570/162/24

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Штогун О.С.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Штогун О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні