Ухвала
від 08.04.2024 по справі 191/4406/23
СИНЕЛЬНИКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №191/4406/23

Провадження № 2/191/1241/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

08 квітня 2024 року м.Синельникове

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючої судді Окладнікової О.І.,

за участі секретаря судового засідання Заламай О.Ю.,

прокурора ОСОБА_1 ,

розглянувши впідготовчому засіданнів режимівідеоконференції цивільнусправу запозовом СтаробільськоїокружноїпрокуратуриЛуганської областівінтересахдержави вособі Головногоуправління Держгеокадаструу Луганськійобласті до ОСОБА_2 ,третя особа:Фермерське господарство«Альтаир», про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації,

ВСТАНОВИВ:

У провадженніСинельниківського міськрайонногосуду Дніпропетровськоїобласті перебуваєцивільна справаза позовомСтаробільськоїокружної прокуратуриЛуганськоїобластів інтересахдержавив особіГоловного управлінняДержгеокадастру уЛуганській областідо ОСОБА_2 ,третя особа:Фермерське господарство«Альтаир», про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

У підготовчому засіданні прокурор на позові наполягала, зазначила, що по справі проведенні всі необхідні підготовчі дії, тому необхідно справу призначити до судового розгляду.

Представник ГУ Держгеокадастру у Луганській області, відповідач та представник третьої особи у підготовче засідання не з`явилися, про причини неявки суду не повідомили.

Враховуючи положенняст.223 ЦПК України, суд вважає за можливе вирішити питання про призначення справи до судового розгляду по суті за відсутності представника відповідача, оскільки він належно повідомлявсь про дату, час і місце підготовчого засідання і мав змогу реалізувати свої права, передбачені цивільним процесуальним законом України.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

На підставі п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, з урахуванням положень ст.223, ст.198ЦПК України, у тому числі й щодо завдань підготовчого провадження, суд, вирішивши питання, регламентованіст. 197 ЦПК України, вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити судовий розгляд справи по суті.

Керуючись ст.ст.197, 198, 200 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовом СтаробільськоїокружноїпрокуратуриЛуганської областівінтересахдержави вособі Головногоуправління Держгеокадаструу Луганськійобласті до ОСОБА_2 ,третя особа:Фермерське господарство«Альтаир», про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 25 червня 2024 року о 14:00 годині в приміщенні Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, м. Синельникове, вул. Чехова, 1.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на судове рішення по справі.

Суддя О. І. Окладнікова

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118237052
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації

Судовий реєстр по справі —191/4406/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Окладнікова О. І.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Окладнікова О. І.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Окладнікова О. І.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Окладнікова О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні