Рішення
від 10.04.2024 по справі 307/1057/24
ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/1057/24

Провадження № 2/307/237/24

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(вступна та резолютивна частина)

10 квітня 2024 року м. Тячів

Тячівський районний суд Закарпатської області в складі:

головуючого судді Бряник М.М.,

секретаря судового засідання Немеш Д.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в місті Тячів у порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін цивільну справу за позовною заявою виконувача обов`язків керівника Тячівської окружної прокуратури Закарпатської області Фістер О.М. поданої в інтересах Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області до ОСОБА_1 , де третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» Державного агентства лісових ресурсів України про відшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням,

В С Т А Н О В И В:

Приймаючи до уваги, що складання повного тексту рішення потребує значного часу, суд вважає можливим обмежитися складанням і оголошенням вступної та резолютивної частини рішення на підставі ч. 6 ст. 259 ЦПК України, а складання повного тексту рішення відкласти на строк не більш як п`ять днів, тому суд,

У Х В А Л И В:

Позовну заяву виконувача обов`язків керівника Тячівської окружної прокуратури Закарпатської області ОСОБА_2 поданої в інтересах Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області до ОСОБА_1 де третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» Державного агентства лісових ресурсів України про відшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням задовольнити повністю.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області 30946,50 (тридцять тисяч дев`ятсот сорок шість гривень п`ятдесят копійок) шкоди заподіяної навколишньому природному середовищу в результаті вчинення кримінального правопорушення.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави Україна судовий збір у розмірі 3028 гривень (три тисячі двадцять вісім гривень).

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на рішення суду подається безпосередньо до Закарпатського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Відомості про учасників справи:

Позивач: Виконувач обов`язків керівника Тячівської окружної прокуратури Закарпатської області, ОСОБА_2 , адреса місця розташування: АДРЕСА_1 код ЄДРПОУ 02909967 в інтересах держави в особі: Нересницької сільської ради Тячівського району Закарпатської області, розташованої за адресою: с. Нересниця, вул. Грушевського, 25, Тячівського району, Закарпатської області, код ЄДРПОУ 04351720.

Відповідач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_2 .

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» Державного агентства лісових ресурсів України, розташоване за адресою: 01601,місто Київ,вулиця Руставелі Шота,будинок 9 «а», код ЄДРПОУ 44768034.

Дата складення повного судового рішення 12 квітня 2024 року.

Головуючий М.М. Бряник

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118239598
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди завданої кримінальним правопорушенням

Судовий реєстр по справі —307/1057/24

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бряник М. М.

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бряник М. М.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бряник М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні