Ухвала
від 10.04.2024 по справі 671/693/24
ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 671/693/24

10 квітня 2024 року

2 /671/346/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 квітня 2024 року м. Волочиськ

Суддя Волочиського районного суду Хмельницької області Андрущенко О.Ю.,

розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник адвокат Лозюк Сергій Федорович, до Наркевицької селищної ради Хмельницької області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

встановив:

Представник позивача звернувся до суду з позовом до відповідача про визначення додаткового строку для прийняття спадщини.

Ознайомившись з матеріалами справи, приходжу до наступних висновків.

У відповідності до п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові) (для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку та адреси електронної пошти, відомості про наявність або відсутність електронного кабінету.

В порушення п. 2 ч. 3 ст. 175 ЦПК України у позовній заяві не зазначено реєстраційний номер облікової картки платника податків представника позивача.

А також, не зазначено відомості про наявність або відсутність електронного кабінету у сторін.

При цьому, згідно ч. 6 ст. 14 ЦПК України адвокати реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку.

Враховуючи вищезазначене, згідно з ч. 1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Таким чином, позовна заява ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник адвокат Лозюк Сергій Федорович до Наркевицької селищної ради Хмельницької області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини підлягає залишенню без руху з наданням строку на усунення виявлених недоліків.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 175, 185, 260, 318 ЦПК України, суддя, -

постановив:

Позовну заяву ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник адвокат Лозюк Сергій Федорович, до Наркевицької селищної ради Хмельницької області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини залишити без руху.

Надати представнику позивача строк п`ять днів, з дня отримання копії ухвали для усунення недоліків, які вказані в мотивувальній частині ухвали.

Копію ухвали направити позивачу.

У разі невиконання ухвали в зазначений строк заява буде залишена без розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118242157
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення додаткового строку для прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —671/693/24

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Андрущенко О. Ю.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Андрущенко О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні