Ухвала
від 09.04.2024 по справі 240/5601/24
СЬОМИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

Справа № 240/5601/24

09 квітня 2024 року

м. Вінниця

Сьомий апеляційний адміністративний суд у складі колегії:

головуючого судді: Полотнянка Ю.П.

суддів: Драчук Т. О. Смілянця Е. С.

розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до Житомирського окружного адміністративного суду про визнання протиправним і скасування наказу в частині, зобов`язання вчинити дії,

В С Т А Н О В И В :

20 березня 2024 року ОСОБА_1 звернувлася до суду з адміністративним позовом до Житомирського окружного адміністративного суду про визнання протиправним і скасування наказу в частині, зобов`язання вчинити дії.

Розпорядженням в.о. голови Житомирського окружного адміністративного суду від 25.03.2024 №103 дану справу направлено до Сьомого апеляційного адміністративного суду для визначення підсудності, адже відповідачем у цій справі є Житомирський окружний адміністративний суд.

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 29 КАС України суд передає адміністративну справу на розгляд іншого адміністративного суду, якщо однією із сторін у справі є суд, в якому розглядається справа, або суддя цього суду.

Згідно з ч. 1 ст. 28 КАС України підсудність справи, у якій однією із сторін є суд або суддя суду, до підсудності якого віднесена ця справа за загальними правилами, визначається ухвалою суду вищої інстанції, постановленою без повідомлення сторін.

Відповідно до ч. 2 ст. 29 КАС України суд передає адміністративну справу на розгляд іншому адміністративному суду, що найбільш територіально наближений до цього суду, у випадку, визначеному пунктами 4 і 6 частини першої цієї статті.

З урахуванням наведеного, справа за позовом ОСОБА_1 до Житомирського окружного адміністративного суду про визнання протиправним і скасування наказу в частині, зобов`язання вчинити дії, підлягає передачі за підсудністю до Київського окружного адміністративного суду як найбільш територіально наближеного до Житомирського окружного адміністративного суду.

Керуючись ст. 28 КАС України, суд

У Х В А Л И В :

адміністративну справу № 240/5601/24 за позовом ОСОБА_1 до Житомирського окружного адміністративного суду про визнання протиправним, скасування наказу в частині та зобов`язання вчинити дії, направити для розгляду до Київського окружного адміністративного суду.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддями та оскарженню не підлягає.

Головуючий Полотнянко Ю.П. Судді Драчук Т. О. Смілянець Е. С.

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118243213
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним і скасування наказу в частині, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —240/5601/24

Ухвала від 09.04.2024

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Полотнянко Ю.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні