Ухвала
від 04.04.2024 по справі 371/22/24
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

04.04.2024 Єдиний унікальний № 371/22/24

провадження № 2/371/27/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про затвердження мирової угоди та закриття провадження у справі

4 квітня 2024року м. Миронівка

Миронівський районний суд Київської області у складі:

головуючого судді Гаврищука А.В.,

за участю:

секретаря судового засідання Семерей Л. М.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

відповідача ОСОБА_3 ,

представника відповідача ОСОБА_4 ,

представника органу

опіки та піклування Фесенко О.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі судових засідань в м. Миронівка цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: орган опіки та піклування при виконавчому комітеті Миронівської міської ради, про усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з дітьми,

в с т а н о в и в:

Зважаючи, що для складання повного тексту ухвали може бути витрачений значний час, суд відповідно до ч. 6 ст. 259 ЦПК України вважає необхідним проголосити його вступну і резолютивну частину.

Керуючись статтями 207, 259, 268 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в:

Затвердити мирову угоду від 04.04.2024, укладену між ОСОБА_1 та ОСОБА_3 по цивільній справі №371/22/24 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: орган опіки та піклування при виконавчому комітеті Миронівської міської ради, про усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з дітьми, на підставі взаємних поступок на таких умовах:

Визначити наступні способи участі позивача ОСОБА_1 у вихованні сина ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 :

- Два побачення у будні дні (за домовленістю виходячи з графіку праці позивача та враховуючи зайнятість дітей та стан здоров`я дітей), кожного тижня місяця, що передбачає супровід позивачем починаючи з 07.30-08.00 годин дітей (сина, доньки), від місця проживання з відповідачем в навчальні заклади (садочок, школа, гуртки), зворотній супровід дітей після закінчення навчання, відвідування гуртків, до місця їх проживання з відповідачем, в межах часу передачі дітей відповідачу не пізніше 18.00 годин.

-Два побачення з дітьми на кожен місяць року (за домовленістю виходячи з графіку праці позивача та враховуючи зайнятість дітей та стан здоров`я дітей), у вихідні дні (субота неділя, святкові), починаючи з 08.00-09.00 години-отримання дітей від відповідача, з часом передачі дітей відповідачу не пізніше 18.00 години.

-На час зимових канікул (грудень-січень місяць) кожного року два дні перебування дітей за місцем проживання позивача з 08.00 до 18.00 години (за домовленістю виходячи з графіку праці позивача та враховуючи зайнятість дітей та стан здоров`я дітей);

-На час літніх канікул з 01 червня до 30 серпня кожного року: від 14 до 21 дня перебування дітей разом з позивачем під час його календарної відпустки або іншого вільного часу від праці з 09.00 до 18.00 годин та враховуючи зайнятість дітей та стан здоров`я дітей та з часом перебування дітей разом з відповідачем в термін 14-28 днів, без участі позивача, з подальшими побаченнями позивача з дітьми 2-3 рази на тиждень з 09.00 до 18.00 годин

Сторони домовились, що після підписання даної Мирової угоди та затвердження її судом будь-яких інших спірних зобов`язань по способу прийняття участі у вихованні дітей між ними не має.

При цьому позивач ОСОБА_1 відмовляється від свого позову до відповідача у цій справі.

Судові витрати сторони залишають за собою.

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: орган опіки та піклування при виконавчому комітеті Миронівської міської ради, про усунення перешкод щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з дітьми - закрити.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до положень ч. 2ст. 256 ЦПК України, у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих підстав не допускається.

Ухвала про затвердження мирової угоди є виконавчим документом. У разі невиконання затвердженої судом мирової угоди ухвала суду про затвердження мирової угоди може бути пред`явлена для її примусового виконання в порядку, передбаченому законодавством для виконання судових рішень протягом трьох років.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу суду якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Повний текст ухвали буде складено протягом 5 днів.

Суддя: А.В.Гаврищук

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118247611
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод щодо участі у вихованні та вільному спілкуванні з дітьми

Судовий реєстр по справі —371/22/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Гаврищук А. В.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Гаврищук А. В.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Гаврищук А. В.

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Гаврищук А. В.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Гаврищук А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні