Ухвала
від 10.04.2024 по справі 693/511/24
ЖАШКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 693/511/24

2-о/693/42/24

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

10.04.2024 року м. Жашків

Жашківський районний суд Черкаської області в особі судді Шимчика Р.В., розглянувши матеріали заяви Виконавчого комітету Жашківської міської ради Черкаської області про визнання спадщини відумерлої, заінтересована особа - Жашківська міська рада Черкаської області,

В С Т А Н О В И В:

Виконавчий комітет Жашківської міської ради Черкаської області звернувся до суду з заявою про визнання спадщини відумерлої, заінтересована особа - Жашківська міська рада Черкаської області.

Заява відповідає вимогам цивільного процесуального законодавства щодо форми та змісту. Підстав для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження не встановлено. Заява підсудна Жашківському районному суду Черкаської області та підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.

Отже, судом встановлено, що заява відповідає вимогам статей 175, 177 ЦПК України, підсудна Жашківському районному суду Черкаської області, підстави, для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні, тому вважаю за можливе відкрити провадження у цій справі та призначити до розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 175, 177, 187, 293,294, 315 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИВ :

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі за заявою Виконавчого комітету Жашківської міської ради Черкаської області про визнання спадщини відумерлої, заінтересована особа - Жашківська міська рада Черкаської області.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження та призначити до розгляду на 13 год. 30 хв. 26 квітня 2024 року в приміщенні Жашківського районного суду Черкаської області.

У судове засідання викликати заявника, заінтересовану особу.

Ухвалу про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи.

Відповідно до ч.3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: inbox@gsh.ck.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: Роман Васильович Шимчик

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118248433
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання спадщини відумерлої, заінтересована особа - Жашківська міська рада Черкаської області

Судовий реєстр по справі —693/511/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні