Ухвала
від 04.04.2024 по справі 206/536/24
САМАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 206/536/24

Провадження № 2/206/538/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04.04.2024 року м. Дніпро

Самарський районний суд м. Дніпропетровська у складі: головуючого судді - Плінської А.В., за участю секретаря - Крижко О.А., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Дніпро цивільну справу за позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «СУПЕРІУМ» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Самарського районного суду м. Дніпропетровська перебуває вищевказана цивільна справа.

Представник позивача ОСОБА_2 до початку судового засідання надав клопотання про витребування у АТ «УКРСИББАНК» виписки з обліку кредитної заборгованості за позичковими рахунками за договором про надання споживчого кредиту з можливістю відкриття карткового рахунку № НОМЕР_1 від 10.12.2019 у зв`язку тим, що на їх запит АТ «УКРСИББАНК» відмовило в наданні вищевказаної інформації.

Представник позивача ОСОБА_2 надав заяву про проведення судового засідання без його участі, просив задовольнити заяву про витребування доказів.

Відповідач у судове засідання не з`явився

Суд, розглянувши клопотання, вважає, що воно підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно з ст.76 ЦПК України доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Відповідно до ч. 1, ч.3 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

У зв`язку з неможливістю представником позивача самостійно надати докази, суд вважає за необхідне витребувати у АТ «УКРСИББАНК» виписку з обліку кредитної заборгованості за позичковими рахунками за договором про надання споживчого кредиту з можливістю відкриття карткового рахунку № НОМЕР_1 від 10.12.2019.

Керуючись ст. ст. 76, 84 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Витребувати у АТ «УКРСИББАНК» виписку з обліку кредитної заборгованості за позичковими рахунками за договором про надання споживчого кредиту з можливістю відкриття карткового рахунку № НОМЕР_1 від 10.12.2019.

Зазначені документи надати в строк до 16 травня 2024 року.

Копію ухвали для виконання направити АТ «УКРСИББАНК» (код ЄДРПОУ - 09807750) за адресою: 04070, м. Київ, вул. Андріївська, будинок 2/12, email: info@ukrsibbank.com.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені законом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.В. Плінська

Дата ухвалення рішення04.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118250376
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за кредитним договором

Судовий реєстр по справі —206/536/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Плінська А. В.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Плінська А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні