Ухвала
від 10.04.2024 по справі 385/547/24
ГАЙВОРОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №385/547/24

Провадження №2/385/272/24

У Х В А Л А

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

10.04.2024 року суддя Гайворонського районного суду Кіровоградської області ГРИШАК А. М., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Банк Форвард» про захист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом, -

В С Т А Н О В И В:

09.04.2024 року до Гайворонського районного суду Кіровоградської області надійшли матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Банк Форвард» про захист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення заяви без руху, її повернення або відмови у відкритті провадження у справі з наданих до суду матеріалів не вбачаються.

Згідно з ч. 1 ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Вказана справа може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження відповідно до ст.ст. 19, 274 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 19, 175-177, 187, 260, 261, 274 ЦПК України, суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Акціонерного товариства «Банк Форвард» про захист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом.

Розгляд справи провести за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) учасників справи на 09.05.2024 року о 09:30 год. в приміщенні Гайворонського районногосуду Кіровоградськоїобласті за адресою: вул. Великого Кобзаря, 3, м. Гайворон, Кіровоградської області, під головуванням судді Гришака А.М.

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Відповідачу разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та додатків до неї, для подання відзиву на позовну заяву і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення учасникам справи копії відзиву та доданих до нього документів.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач(і) має(ють) право пред`явити зустрічний позов.

У разі ненадання відповідачем(ами) відзиву у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує спір за наявними матеріалами справи.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої п`ятої ст. 178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої п`ятої ст. 178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Можливість отриматиінформацію щодосправи,що розглядається,учасники справимають наофіційному веб-порталісудової владиУкраїни вмережі Інтернет.Веб-адресасторінки:http://court.gov.ua/sud1103/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: А. М. ГРИШАК

10.04.2024

Прізвище виконавця ГРИШАК

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено11.04.2024
Номер документу118250773
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист прав споживача банківських послуг шляхом стягнення коштів за скасованим виконавчим написом

Судовий реєстр по справі —385/547/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

ГРИШАК А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні