Ухвала
від 08.04.2024 по справі 185/1316/24
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/1316/24

Провадження № 2/185/1882/24

У Х В А Л А

08 квітня 2024 року м.Павлоград

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі головуючої судді Врони А.О., за участю секретаря судового засідання Астапчук Д.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження в приміщенні суду цивільну справу ЄУ №185/1316/24 за позовом ОСОБА_1 до товариства зобмеженою відповідальністю«Фінансова компанія«Кредит-Капітал»,треті особи: Київський державнийнотаріальний архів,приватний виконавецьвиконавчого округуДніпропетровської областіТеличко ВікторАнатолійович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до товариства зобмеженою відповідальністю«Фінансова компанія«Кредит-Капітал»,треті особи: Київський державнийнотаріальний архів,приватний виконавецьвиконавчого округуДніпропетровської областіТеличко ВікторАнатолійович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Сторони у судове засідання не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, про причину неявки суду не повідомили.

Позивач в позовній заяві просив суд витребувати у Київського державного нотаріального архіву копію справи (в тому числі копії кредитного договору та розрахунок заборгованості) щодо вчинення виконавчого напису нотаріуса №6143 від 24.05.2021 року, який вчинено приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Данич Оксаною Федорівною.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Приймаючи до уваги заявлені вимоги і наявні у матеріалах справи докази, а також враховуючи, що обставини справи з`ясовуються судом на засадах змагальності, тому для з`ясування обставин справи, повного та всебічного розгляду справи необхідно задовольнити клопотання позивача про витребування доказів частково, оскільки представником позивача не надано доказів для дослідження саме оригіналів витребуваних документів.

Оскільки, для з`ясування обставин справи та для витребування вищевказаних документів потрібний значний проміжок часу, суд вважає за можливе судове засідання у справі відкласти.

На підставі викладеного, керуючись ст. 84,223, 260 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання позивача про витребування доказів задовольнити.

Витребувати у Київського державного нотаріального архіву належним чином завірену копію виконавчого напису № 6143 від 24.05.2021 року, який вчинено приватним приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Данич Оксаною Федорівною, а також документи, на підставі яких було вчинено виконавчий напис № 6143 від 24.05.2021 року про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за кредитним договором на користь товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Кредит-Капітал».

Відкласти судове засідання та повідомити учасників справи про явку у судове засідання на 28 травня 2024 року о 10:30 годині.

Роз`яснити ст. 148 ЦПК України, відповідно до якої суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі до від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб у випадках: невиконання процесуальних обов`язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу, зловживання процесуальними правами, вчинення дій або допущення бездіяльності з метою перешкоджання судочинству. У випадку невиконання процесуальних обов`язків, зловживання процесуальними правами представником учасника справи суд з урахуванням конкретних обставин справи може стягнути штраф як з учасника справи, так і з його представника.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Копію ухвали надіслати на адресу Київського державного нотаріального архіву - для виконання.

Ухвала знаходиться в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://pvm.dp.court.gov.ua/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя А. О. Врона

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118253993
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —185/1316/24

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Врона А. О.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Врона А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні