Ухвала
від 09.04.2024 по справі 522/24415/23
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/24415/23

Провадження № 2/522/343/24

УХВАЛА

(про закриття підготовчого засідання та

призначення справи до судового розгляду по суті)

09 квітня 2024 року м. Одеса

Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді Науменко А.В.,

за участю секретаря судового засідання Звонецької І.М.,

розглянувши упідготовчому судовомузасіданні матеріли по цивільній справі за позовом Департаменту комунальної власності Одеської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Одеська міська рада про витребування майна з чужого незаконного володіння, скасування державної реєстрації та усунення перешкод у користуванні, шляхом виселення

ВСТАНОВИВ:

Приморським районним судом м. Одеси під головуванням судді Науменко А.В. слухається цивільна справа за позовом Департаменту комунальної власності Одеської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Одеська міська рада про витребування майна з чужого незаконного володіння, скасування державної реєстрації та усунення перешкод у користуванні, шляхом виселення.

У судове засідання призначене на 09.04.2024 року з`явився представник відповідача ОСОБА_3 . Представник не заперечував проти закриття підготовчого провадження.

На стадії підготовчого провадження судом проведені дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку, а саме остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу, визначено обставини справи, які підлягають встановленню, визначено порядок розгляду справи тощо.

На підставі викладеного, враховуючи розумність строків розгляду справи, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому судовому засіданні, керуючись ст.ст..189,196,197,200 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче засідання по цивільній справі за позовом Департаменту комунальної власності Одеської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Одеська міська рада про витребування майна з чужого незаконного володіння, скасування державної реєстрації та усунення перешкод у користуванні, шляхом виселення та призначити справу до судового розгляду по суті о 14годині 00хвилин «21»травня 2024року у залі суду №215 в приміщенні Приморського районного суду м. Одеси.

Про час та місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя А.В. Науменко

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118255330
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування майна з чужого незаконного володіння, скасування державної реєстрації та усунення перешкод у користуванні, шляхом виселення

Судовий реєстр по справі —522/24415/23

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Науменко А. В.

Ухвала від 29.12.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Науменко А. В.

Ухвала від 29.12.2023

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Науменко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні