Ухвала
від 10.04.2024 по справі 462/2161/20
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/2161/20

УХВАЛА

10 квітня 2024 року Залізничний районний суд м. Львова в складі:

головуючого-судді Палюх Н.М.,

при секретарі Демидюк О.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Львові справу за заявою Залізничного відділу державної виконавчої служби у м. Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про заміну сторони виконавчого провадження,

встановив:

Начальник Залізничного відділу державної виконавчої служби у м. Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції звернулась у суд із заявою, у якій просить замінити сторону боржника з Комунальної 3-ї стоматологічної поліклініки м. Львова на Комунальне некомерційне підприємство «Стоматологічна поліклініка №4» у виконавчому провадженні №71423509 з виконання виконавчого листа №462/2161/20 від 25.11.2020, виданого Залізничним районним судом м. Львова про стягнення на користь ОСОБА_1 80916,15 грн середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні за період з 26.01.2019 до 10.04.2020 та 840,80 грн судового збору.

Сторони у судове засідання не з`явились, про причини неявки не повідомили, хоча належним чином повідомлялись про дату, час та місце судового засідання.

Представник стягувачаподав наадресу судуклопотання провитребування уКНП «Стоматологічнаполіклініка №4»,Львівської міськоїради, Управлінняохорони здоров`яДепартаменту гуманітарноїполітики Львівськоїміської ради,Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради інформацію та підтверджуючі документи,складені узв`язку ізприйняттям УхвалиЛьвівської міськоїради №4242від 29.11.2018р.про припиненняКомунальної 3-їстоматологічної поліклініким.Львовашляхом приєднаннядо Комунальногонекомерційного підприємства«Стоматологічна поліклініка№4»:передавальні актита/абопроекти передавальнихактів,розподільчі балансита/абоїх проекти,дані пропричини їхнезатвердження,ухвалу чиїї проектпро затвердженняпередавального актуз пояснювальнимизаписками дотакої,план реорганізації,усі рішення(протоколи)комісії зприпинення Комунальної3-їстоматологічної поліклініким.Львовата їхпроекти,розшифрування усіхактивів,зобов`язань ікапіталу,які передаютьсяправонаступникуКомунальної 3-їстоматологічної поліклініким.Львова,фінансову звітністьКомунальної 3-їстоматологічної поліклініким.Львова:баланс (звітпро фінансовийстан),звіт профінансові результати(звітпро сукупнийдохід),звіт прорух грошовихкоштів,звіт провласний капіталта приміткидо звітівта будьякі іншідокументи,рішення,протоколи (їх проекти)тощо,інші документи,пов`язані ізприпиненням Комунальної3-їстоматологічної поліклініким.Львова.В обґрунтуванняданого клопотанняпокликається нате,що Комунальненекомерційне підприємство«Стоматологічна поліклініка№4»обізнане ізтим,що предметомстягнення зарішенням Залізничногорайонного судум.Львова від10.08.2020в справі№462/2161/20є стягненнягрошових коштівза часзатримки розрахункупри звільненні,розмір якихвстановлений щераніше рішеннямЗалізничного районногосуду м.Львова від14.12.2017у справі462/4933/17, якимвирішено:стягнути зКомунальної 3-їстоматологічної поліклініким.Львова накористь ОСОБА_1 вихідну допомогупри звільненніу розмірі16824грн 15коп.У межахдвомісячного строкуз моментуприйняття УхвалиЛьвівської міськоїради №4242від 29.11.2018про припиненняКомунальної 3-їстоматологічної поліклініким.Львована адресуКомунального некомерційногопідприємства «Стоматологічнаполіклініка №4»та Львівськоїміської радискеровувались заявиіз вимогамикредитора,в якихзазначено усізаборгованості,що виниклиза часзатримки розрахункупри звільненніза рішеннямЗалізничного районногосуду м.Львовавід 14.12.2017у справі462/4933/17та окремощодо правана компенсаціюпо 267,05грн закожний робочийдень затримкирозрахунку вихідноїдопомоги подень виплативихідної допомоги(цесума,яка визначенау відповідномуперіоді рішеннямЗалізничного районногосуду м.Львова від10.08.2020у справі№ 462/2161/20),щодо якоївідбувається розглядпитання прозаміну сторонивиконавчого провадження.Усіма доказамита інформацією,які пов`язаніз правонаступництвом,володієКНП «Стоматологічна поліклініка №4», яка їх не подає та Львівська міська рада. З огляду на викладене, просить клопотання задовольнити

Відповідно до ч.1 ст. 84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другійта третійстатті 83 цього Кодексу.

Згідно ч. 3 ст.84ЦПК України у разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Відповідно до ч. 6, 7 ст. 84 ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Враховуючи вищенаведене, суд, керуючись принципом всебічного та повного дослідження обставин справи, а також засадами змагальності та диспозитивності, вважає за необхідне постановити ухвалу про витребування доказів.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд

постановив:

Витребувати вКНП «Стоматологічнаполіклініка №4»,Львівської міськоїради,Управління охорониздоров`я Департаментугуманітарної політикиЛьвівської міськоїради,Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради інформацію та підтверджуючі документи,складені узв`язку ізприйняттям УхвалиЛьвівської міськоїради №4242від 29.11.2018р.про припиненняКомунальної 3-їстоматологічної поліклініким.Львовашляхом приєднаннядо Комунальногонекомерційного підприємства«Стоматологічна поліклініка№4»:передавальні актита/абопроекти передавальнихактів,розподільчі балансита/абоїх проекти,дані пропричини їхнезатвердження,ухвалу чиїї проектпро затвердженняпередавального актуз пояснювальнимизаписками дотакої,план реорганізації,усі рішення(протоколи)комісії зприпинення Комунальної3-їстоматологічної поліклініким.Львовата їхпроекти,розшифрування усіхактивів,зобов`язань ікапіталу,які передаютьсяправонаступникуКомунальної 3-ї стоматологічної поліклініки м.Львова, фінансову звітність Комунальної 3-ї стоматологічної поліклініки м.Львова: баланс (звіт про фінансовий стан), звіт про фінансові результати (звіт про сукупний дохід), звіт про рух грошових коштів, звіт про власний капітал та примітки до звітів та будь які інші документи, рішення, протоколи (їх проекти) тощо, інші документи, пов`язані із припиненням Комунальної 3-ї стоматологічної поліклініки м.Львова.

Витребувані докази скерувати на адресу суду протягом п`яти днівз моменту отримання копії цієї ухвали.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала набирає чинності з моменту підписання її суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118256691
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —462/2161/20

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Рішення від 10.08.2020

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Ухвала від 29.04.2020

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

Ухвала від 17.04.2020

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Палюх Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні