Ухвала
від 10.04.2024 по справі 472/202/24
ВЕСЕЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 472/202/24

Провадження №4-с/472/2/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про залишення скарги без розгляду

10 квітня 2024 року селище Веселинове

Миколаївської області

Веселинівський районний суд Миколаївської області у складі:

головуючого судді - Орленко Л.О.,

з участю секретаря

судового засідання - Фігурської К.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залісуду №3 селища Веселинове цивільну справуза скаргою представника заявника (стягувача) ОСОБА_1 - адвоката Венделя Олега Михайловича, заінтересовані особи: Перший відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), боржник ОСОБА_2 , на постанову державного виконавця про повернення виконавчого документа стягувачу,

ВСТАНОВИВ:

27 лютого 2024 року представник стягувача ОСОБА_1 - адвокат Вендель Олег Михайлович звернувся до суду зі скаргою на постанову державного виконавця про повернення виконавчого документа стягувачу.

Ухвалою суду від 04 березня 2024 року було відкрито провадження у справі і призначено судове засідання.

05 квітня 2024 року представник заявника - адвокат Вендель О.М. подав до суду заяву, в якій просить залишити скаргу без розгляду.

В судове засідання заявник ОСОБА_1 та представник заявника - адвокат Вендель О.М. не прибули, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Представник заінтересованої особи Першого відділу державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) не прибув в судове засідання, про дату, час та місце судового засідання повідомлявся належним чином через електронний кабінет, що підтверджується довідкою про доставку електронної повістки.

Заінтересована особа боржник ОСОБА_2 не прибув в судове засідання, про дату, час та місце судового засідання був повідомлений належним чином.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав клопотання про залишення заяви без розгляду.

Враховуючи, що представник заявника - адвокат Вендель О.М. подав до суду заяву про залишення скарги без розгляду до початку розгляду справи по суті, то суд вважає за можливе залишити його скаргу на постанову державного виконавця про повернення виконавчого документа стягувачу без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 200, 257, 259, 260 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Скаргу представника заявника (стягувача) ОСОБА_1 - адвоката Венделя Олега Михайловича, заінтересовані особи: Перший відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), боржник ОСОБА_2 , на постанову державного виконавця у виконавчому провадженні ВП №67507236 про повернення виконавчого документа стягувачу, - залишити без розгляду.

Ухвала суду може бути оскаржена шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до суду апеляційної інстанції - Миколаївського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з моменту її підписання суддею.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на ухвалу суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 цього Кодексу.

Суддя Веселинівського районного суду

Миколаївської області Л.О. Орленко

СудВеселинівський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118257455
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —472/202/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні