Ухвала
від 28.03.2024 по справі 472/243/24
ВЕСЕЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 472/243/24

Провадження №4-с/472/3/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття провадження за скаргою, призначення судового засідання та витребування доказів

28 березня 2024 року селище Веселинове

Миколаївської області

Суддя Веселинівського районного суду Миколаївської області Орленко Л.О., розглянувши матеріали скарги представника стягувача ОСОБА_1 - адвоката Мевліда Дмитра Миколайовича, заінтересовані особи: Перший відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), боржник ОСОБА_2 , на бездіяльність головного державного виконавця Бабаєва Владислава Андрійовича,

ВСТАНОВИВ:

11 березня 2024 року представник стягувача ОСОБА_1 - адвокат Мевлід Дмитро Миколайович звернувся до суду зі скаргою на бездіяльність головного державного виконавця Бабаєва Владислава Андрійовича.

Скарга подана з додержанням вимог статей 175, 177, 447-449 ЦПК України.

Підстави для повернення скарги, відмови у відкритті провадження та призначення судового засідання відсутні.

За таких обставин, вважаю за необхідне відкрити провадження за вказаною скаргою та призначити судове засідання для судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 258, 259, 260, 450 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження за скаргою представника стягувача ОСОБА_1 - адвоката Мевліда Дмитра Миколайовича, заінтересовані особи: Перший відділ державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), боржник ОСОБА_2 , на бездіяльність головного державного виконавця Бабаєва Владислава Андрійовича.

Розгляд скарги призначити у відкритому судовому засіданні, яке відбудеться 29 квітня 2024 року о 15 годині 30 хвилин у приміщенні Веселинівського районного суду Миколаївської області за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, селище Веселинове, вул. Мозолевського, 36.

В судове засідання викликати учасників судового провадження.

Витребувати до Веселинівського районного суду від Першого відділу державної виконавчої служби у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) належним чином завірені копії всіх матеріалів виконавчого провадження - ВП № 73864042, по судовому наказу № 472/1141/23 від 19.12.2023 року про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_1 аліментів на утримання неповнолітньої дитини - сина ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в розмірі 1/4 (однієї чверті) від всіх видів заробітку(доходу) боржника, встановивши строк для надання витребуваних документів - до 25 квітня 2024 року. Витребувані копії всіх матеріалів виконавчого провадження необхідно надати у вигляді завірених ксерокопій за адресою: АДРЕСА_1 , або у вигляді завірених електронним цифровим підписом сканкопій через Електронний суд або на електронну адресу суду inbox@vl.mk.court.gov.ua. Також звертаю увагу на те, що необхідно надати саме копії всіх матеріалів, а не їх частини.

В разі надання до суду матеріалів виконавчого провадження не в копіях, а в оригіналі, суд їх не прийме і вважатиме, що дана ухвала суду про витребування доказів не була виконана без поважних причин.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

За умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню передбачена кримінальна відповідальність відповідно до ст. 382 КК України.

Ухвала суду апеляційному оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Веселинівського районного суду

Миколаївської області Л.О. Орленко

СудВеселинівський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення28.03.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118257472
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —472/243/24

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні