Ухвала
від 09.04.2024 по справі 914/664/24
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

09.04.2024 р. справа № 914/664/24

За позовною заявою: Комунального підприємства Адміністративно-технічне управління, м.Львів

до відповідача: ОСОБА_1 , м.Львів

за участі третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Франківської районної адміністрації Львівської міської ради, м.Львів

про: стягнення 7041,00 грн витрат, пов`язаних з проведенням демонтажу тимчасової споруди

Суддя У.І.Ділай

Секретар Ю.Кохановська

За участю представників:

Від позивача: Паращак І.В.- представник

Від відповідача: не з`явився

Від третьої особи: Габель Д.О.-представник

Ухвалою від 18.03.2024 позовну заяву прийнято до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження, судове засідання призначено на 26.03.2024 на 11 год 30 хв.

Ухвалою від 26.03.2024 суд зобов`язав надати позивача ідентифікаційний номер (РНОКПП) ОСОБА_1 та докази належності відповідачу тимчасової споруди, за демонтаж якої позивач просить стягнути борг. Цією ж ухвалою суд відклав судове засідання на 09.04.2024 на 11:20год.

08.04.2024 від позивача надійшло клопотання про долучення до матеріалів справи додаткових пояснень та доказів.

09.04.2024 від третьої особи надійшла заява про долучення до матеріалів справи доказів.

В судове засідання 09.04.2024 представник позивача з`явився, позов підтримав. однак ідентифікаційний номер (РНОКПП) ОСОБА_1 та паспортних даних не надав.

Третя особа в судовому засіданні повідомила суд що нею з заявою долучено на вимогу суду докази належності тимчасової споруди відповідачу.

Відповідач в судове засідання не з`явився.

Заслухавши в судовому засіданні представників позивача та третьої особи, дослідивши наявні в матеріалах справи докази, суд зазначає наступне.

Вимоги до позовної заяви передбачені ст.162 ГПК України, де в п.2 ч.3 передбачено, що позовна заява повинна містити, зокрема повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта (для фізичних осіб - громадян України), якщо такі відомості відомі позивачу, вказівку на статус фізичної особи - підприємця (для фізичних осіб - підприємців), відомі номери засобів зв`язку та адресу електронної пошти, відомості про наявність або відсутність електронного кабінету;

Як встановлено судом, в матеріалах справи відсутні реєстраційний номер облікової картки платника податків, паспортні дані (номер і серія паспорта) відповідача, що не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи, для його належного повідомлення про розгляд справи, скористатись даними з Єдиного державного демографічного реєстру та з Єдиного державного демографічного реєстру з метою визначення підсудності спору Господарському суду Львівської області. Вказане також ставить під сумнів реальність виконання рішення Господарського суду Львівської області у випадку задоволення позову, так як наказ, виданий за результатами прийнятого рішення Господарського суду Львівської області не буде містити ідентифікуючих реквізитів боржника, а відтак призведе до неможливості його виконання.

Частинами 11-13 ст.176 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що суддя, встановивши, після відкриття провадження у справі, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 162, 164, 172 цього Кодексу, постановляє ухвалу не пізніше наступного дня, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п`яти днів з дня вручення позивачу ухвали. Якщо позивач усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, суд продовжує розгляд справи, про що постановляє ухвалу не пізніше наступного дня з дня отримання інформації про усунення недоліків. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, позовна заява залишається без розгляду.

Відтак, зважаючи на вказане, керуючись ст. 172, 174, 176 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, ЗУ «Про судовий збір», Господарський суд Львівської області, -

УХВАЛИВ:

1.Позовну заяву залишити без руху.

2.Позивачу в строк до 16.04.2024 усунути такий недолік позовної заяви:

- надати дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків, паспортні дані (номер і серію паспорта) відповідача;

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Інформацію по справі, яка розглядається можна отримати за наступною веб-адресою: http://lv.arbitr.gov.ua/sud5015.

Суддя Ділай У.І.

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118258074
СудочинствоГосподарське
Сутьдолучення до матеріалів справи доказів. В судове засідання 09.04.2024 представник позивача з`явився, позов підтримав. однак ідентифікаційний номер (РНОКПП) ОСОБА_1 та паспортних даних не надав.

Судовий реєстр по справі —914/664/24

Рішення від 23.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Ділай У.І.

Ухвала від 16.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Ділай У.І.

Ухвала від 09.04.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Ділай У.І.

Ухвала від 26.03.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Ділай У.І.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд Львівської області

Ділай У.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні