Судовий наказ
від 10.04.2024 по справі 288/854/24
ПОПІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ПОПІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СУДОВИЙ НАКАЗ

Справа № 288/854/24

Провадження № 2-н/288/87/24

10 квітня 2024 року смт. Попільня

Суддя Попільнянського районного суду Зайченко Є. О., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» на видачу судового наказу з вимогою про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за фактично спожиту електричну енергію в сумі 13285 гривень 68 копійок.

Згідно статей 526, 527, 530 ЦК України, зобов`язання повинні виконуватись належним чином у встановлений строк відповідно до умов договору та вимог закону. Одностороння відмова від зобов`язання або одностороння зміна його умов не допускається.

Згідно пункту 5 частини 3 статті 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»споживач зобов`язаний оплачувати житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом.

Відповідно до пункту 4 частини 1статті 161 ЦПК Українисудовий наказ може бути видано, якщо заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості.

Відповідно до частини першої статті 141 ЦПК України, судовий збір покладається на сторони пропорційно розміру задоволених позовних вимог.

Керуючись ст. 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», статтями 526, 527, 530 ЦК України, статтями 4, 28, 160, 161-163, 167, 168, 169 ЦПК України,

НАКАЗУЮ:

1.Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Житомирська обласна енергопостачальна компанія», що розташоване за адресою: 10003, місто Житомир, майдан Перемоги, 10, на р/р НОМЕР_2 , банк отримувача АТ «Ощадбанк», заборгованість за фактично спожиту електричну енергію в розмірі 13285 гривень 68 копійок.

2. Стягнути з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Житомирська обласна енергопостачальна компанія», що розташоване за адресою: 10003, місто Житомир, майдан Перемоги, 10, на р/р НОМЕР_3 , банк отримувача АТ «Ощадбанк», судовий збір в розмірі 302 гривень 80 копійок.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя Попільнянського

районного суду Зайченко Є.О.

Згідно частини першої, другої, сьомої статті 170 Цивільного процесуального Кодексу України (далі - ЦПК України), боржник маєправо протягомп`ятнадцяти днівз днявручення копіїсудового наказута доданихдо неїдокументів податизаяву пройого скасуваннядо суду,який йоговидав,крім випадківвидачі судовогонаказу відповіднодо пунктів4,5частини першоїстатті 161цього Кодексу.Заява проскасування судовогонаказу можетакож бутиподана органамита особами,яким закономнадано правозвертатися досуду вінтересах іншихосіб.Заява проскасування судовогонаказу подаєтьсяв суду письмовійформі.

Відповідно до частини першої,другої статті 171ЦПК України,заява проскасування судовогонаказу непізніше наступногодня передаєтьсясудді,визначеному упорядку,встановленому статтею33цього Кодексу. Заява боржника про скасування судового наказу, подана після закінчення строку, встановленого частиною першою статті 170 цього Кодексу, повертається, якщо суд за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення строку для подання цієї заяви.

Згідно частини першої статті 172 ЦПК України, у разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу протягом п`яти днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили. Суд протягом п`яти днів з дня набрання судовим наказом законної сили надсилає його копію (текст), що містить інформацію про веб-адресу такого судового наказу в Єдиному державному реєстрі судових рішень та Єдиному державному реєстрі виконавчих документів, стягувачу на його офіційну електронну адресу або рекомендованим чи цінним листом у разі відсутності офіційної електронної адреси.

Судовий наказ набрав чинності «


»
20___ року.

Дата видачі судового наказу стягувачу «


»
20___ року.

Строк пред`явлення судового наказу до виконання протягом трьох років.

Судовий наказ в частині стягнення судового збору може бути пред`явлено до виконання протягом трьох місяців.

Суддя Попільнянського

районного суду Зайченко Є.О.

ВІДМІТКИ ПРО ВИКОНАННЯ СУДОВОГО НАКАЗУ

Дата надходження судового наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації, в якому знаходився, судовий наказ на виконанніЗагальна сума відрахована за судовим наказомДата повернення судового наказу до відділу державної виконавчої служби чи стягувачевіПідстави повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)Примітки

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118260379
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —288/854/24

Судовий наказ від 10.04.2024

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Зайченко Є. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні