Ухвала
від 09.04.2024 по справі 724/31/24
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/31/24Провадження № 4-с/724/1/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

/вступна та резолютивна частини/

09 квітня 2024 року Хотинський районний суд Чернівецької області в складі:

головуючого судді: Ковальчук Т.М.

за участі:

секретаря судового засідання: Сенік М.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Хотин Чернівецької області скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Кредитні інціативи», заінтересовані особи: ОСОБА_1 ; Перший відділ державної виконавчої служби у місті Чернівці Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в особі начальника ОСОБА_2 на дії державного виконавця щодо прийняття постанови про закінчення виконавчого провадження,

В С Т А Н О В И В:

Враховуючи, що для складання мотивувальної частини ухвали суду необхідний значний час, суд відкладає складання повного тексту ухвали до п`яти днів та проголошує вступну та резолютивну частини ухвали суду.

Керуючись ст.ст. 259, 265, 268 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Кредитні інціативи», заінтересовані особи: ОСОБА_1 ; Перший відділ державної виконавчої служби у місті Чернівці Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в особі начальника ОСОБА_2 на дії державного виконавця щодо прийняття постанови про закінчення виконавчого провадження задовольнити частково.

Визнати неправомірними дії старшого державного виконавця Першого відділу державної виконавчої служби у місті Чернівці Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Осух Вікторії Олегівни у виконавчому провадженні ВП №56284636 щодо винесення постанови про закінчення виконавчого провадження.

Скасувати постанову старшого державного виконавця Першого відділу державної виконавчої служби у м.Чернівці Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Осух Вікторії Олегівни від 06 червня 2022 року про закінчення виконавчого провадження № 56284636.

Зобов`язати начальника Першого відділудержавної виконавчоїслужби умісті ЧернівціЗахідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції СмотраДмитра Олександровича усунути виявлені порушення та вжити усіх передбачуваних заходів щодо виконання судового рішення.

У задоволенні скарги в іншій частині вимогвідмовити.

Ухвала може бути оскаржена до Чернівецького апеляційного суду через Хотинський районний суд Чернівецької області шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому повного тексту ухвали суду.

Суддя Т.М.Ковальчук

Дата ухвалення рішення09.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118263576
СудочинствоЦивільне
Сутьзакінчення виконавчого провадження

Судовий реєстр по справі —724/31/24

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні