Ухвала
від 10.04.2024 по справі 724/816/24
ХОТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 724/816/24Провадження № 2/724/307/24

У Х В А Л А

10 квітня 2024 року м. Хотин

Суддя Хотинськогорайонного судуЧернівецької областіКовальчук Т.М.,розглянувши позовнузаяву ОСОБА_1 до Малого колективного підприємства «Білфед-ВМ», ОСОБА_2 , третя особа приватний нотаріус Дністровського районного нотаріального округу Чернівецької області Масловська Ірина Юріївна про встановлення права власності на частку у статутному капіталі юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Буряк Оксана Ігорівна звернувсядо судуз позовноюзаявою до Малого колективного підприємства «Білфед-ВМ», ОСОБА_2 , третя особа приватний нотаріус Дністровського районного нотаріального округу Чернівецької області Масловська Ірина Юріївна про встановлення права власності на частку у статутному капіталі юридичної особи.

Вказана позовназаява ухвалоюсудді Хотинськогорайонного судуЧернівецької області від 18 березня 2024 року залишена без руху, оскільки подана без додержання вимог ст.ст.175, 177ЦПК України. Для усунення недоліків надано строк у десять днів з дня отримання даної ухвали.

19.03.2024 року представник позивача адвокат Буряк О.І. отримала копію ухвали суду від 18.03.2024 року, що підтверджується довідкою про доставку електронного документу (ухвали суду) до її електронного кабінету.

Станом на 10.04.2024 року до суду не надходили відомості про виконання позивачем та його представником недоліків позовної заяви або заява про продовження строку для усунення недоліків.

Згідно ч.3ст.185 ЦПК Україниякщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом,заява вважається неподаною і повертаєтьсяпозивачеві.

У зв`язку з вище викладеним суддя приходить до висновку, що позовну заяву ОСОБА_1 до Малого колективного підприємства «Білфед-ВМ», ОСОБА_2 , третя особа приватний нотаріус Дністровського районного нотаріального округу Чернівецької області Масловська Ірина Юріївна про встановлення права власності на частку у статутному капіталі юридичної особи, слід вважати неподаною та повернути позивачу.

Керуючисьч.3ст.185ЦПКУкраїни, суддя,

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Малого колективного підприємства «Білфед-ВМ», ОСОБА_2 , третя особа приватний нотаріус Дністровського районного нотаріального округу Чернівецької області Масловська Ірина Юріївна про встановлення права власності на частку у статутному капіталі юридичної особи вважати неподаною та повернути позивачу.

Роз`яснити позивачу, що відповідно до ч.7ст.185 ЦПК Україниповернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню з позовом до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення позовної заяви.

Ухвала може бути оскаржена до Чернівецького апеляційного суду через Хотинський районний суд Чернівецької області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Т.М.Ковальчук

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118263579
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення права власності на частку у статутному капіталі юридичної особи

Судовий реєстр по справі —724/816/24

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Хотинський районний суд Чернівецької області

Ковальчук Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні