Ухвала
від 10.04.2024 по справі 396/539/24
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 396/539/24

Провадження № 2/396/305/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10.04.2024 року м. Новоукраїнка

Суддя Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області Цесельська Ольга Сергіївна, вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , представник позивача - адвокат Іванченко Володимир Володимирович до ОСОБА_2 , Новоукраїнська міська рада, третя особа: ОСОБА_3 , третя особа: державний нотаріус Кропивницької міської державної нотаріальної контори № 2 Сибірцева Оксана Валентинівна про визнання права власності, -

встановив:

До Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області надійшли матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , представник позивача - адвокат Іванченко Володимир Володимирович до ОСОБА_2 , Новоукраїнської міської ради, третя особа: ОСОБА_3 , третя особа: державний нотаріус Кропивницької міської державної нотаріальної контори № 2 Сибірцева Оксана Валентинівна про визнання права власності.

Матеріали позовної заяви відповідають вимогам ст.ст.175-177 ЦПК України, відтак перешкод для відкриття провадження у справі не встановлено. Цивільна справа, відповідно до ст.27 ЦПК України, підсудна Новоукраїнському районному суду Кіровоградської області.

Справа підлягає розгляду в загальному порядку позовного провадження з призначенням підготовчого судового засідання.

Керуючись ст.ст.187, 277 ЦПК України, суддя

постановив:

Прийняти до розгляду та відкрити загальне позовне провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , представник позивача - адвокат Іванченко Володимир Володимирович до ОСОБА_2 , Новоукраїнської міської ради, третя особа: ОСОБА_3 , третя особа: державний нотаріус Кропивницької міської державної нотаріальної контори № 2 Сибірцева Оксана Валентинівна про визнання права власності.

Призначити у справі підготовче засідання на 30.04.2024 року на 11:00 годину в залі судових засідань Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області за адресою: Кіровоградська область м. Новоукраїнка, вул. Соборна, 34, зал № 1.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву (заперечення проти позову) до суду та наданням документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву (заперечення проти позову) позивачу.

Роз`яснити, що у випадку ненадання відзиву, відповіді на відзив, заперечень та доказів на підтвердження обставин на які в них здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Копію зазначеної ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документами направити відповідачам та третім особам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О. С. Цесельська

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118273704
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності

Судовий реєстр по справі —396/539/24

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Цесельська О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні