Ухвала
від 10.04.2024 по справі 171/2681/23
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 171/2681/23

Номер провадження 2-о/184/24/24

10 квітня 2024 року

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого судді Томаша В.І.,

за участі секретаря судового засідання Попівніч Н.І.,

в ході розгляду в м. Покров цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , заінтересована особа: Виконавчий комітет Зеленодольської міської ради Дніпропетровської області про встановлення факту родинних відносин, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Орджонікідзевського міського суду перебуває вищевказана цивільна справа.

Сторони в судове засідання не з`явилися, про час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином.

Представник заявника надав клопотання про витребування з виконавчого комітету Зеленодольської міської ради Криворізького району Дніпропетровської області дані про реєстрацію ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в період 1987-1988 років за адресою: АДРЕСА_1 , а також інформацію про реєстрацію інших осіб за вказаною адресою у вищезазначений період часу. Своє клопотання обґрунтовує неможливістю іншим чином отримати витребувані докази по справі.

Ухвалою від 13.02.2024р. вказане клопотання задоволено.

Разом з тим, станом на час розгляду справи від виконавчого комітету Зеленодольської міської ради Криворізького району Дніпропетровської області відповіді не надійшло.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинахдругійтатретійстатті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Таким чином, зважаючи на неможливість іншим чином здобути витребувані докази, які є важливими для повного та всебічного розгляду даної справи, суд приходить до переконання про повторне витребування доказів.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.84, 260 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Витребувати від виконавчого комітету Зеленодольської міської ради Криворізького району Дніпропетровської області дані про реєстрацію ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в період 1987-1988 років за адресою: АДРЕСА_1 , а також інформацію про реєстрацію інших осіб за вказаною адресою у вищезазначений період часу.

Встановити відповідальній особі виконавчого комітету Зеленодольської міської ради Криворізького району Дніпропетровської області строк для надання на адресу Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області (вул. Торгова, 37, м. Покров, Дніпропетровська обл., 53300) витребуваних документів 5 днів з моменту отримання даної ухвали.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Орджонікідзевського міського суду В. І. Томаш

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118275235
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту родинних відносин

Судовий реєстр по справі —171/2681/23

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області

Томаш В. І.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області

Томаш В. І.

Ухвала від 06.12.2023

Цивільне

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області

Томаш В. І.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області

Томаш В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні