Ухвала
від 11.04.2024 по справі 339/103/24
БОЛЕХІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №339/103/24

7

2/339/68/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

11.04.24 м. Болехів

Болехівський міський суд Івано-Франківської області в складі:

головуючого судді Скригун В.В., секретаря судового засідання Ганчар Л.В., розглянувши в підготовчому засіданні в залі суду в загальному позовному провадженні справу за позовом ОСОБА_1 до Болехівської міської ради про виділ в натурі частки із спільної часткової власності,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до відповідача в якій просить виділити їй в натурі квартиру АДРЕСА_1 , яка складається із прихожої, площею 9,6 м.кв., житлової кімнати, площею 18,8 м.кв., житлової кімнати, площею 15,3 м.кв., кухні, площею 7,1 м.кв. та становить 68/100 часток житлового будинку по АДРЕСА_2 , припинивши право спільної часткової власності на це майно.

Ухвалою суду від 22 березня 2024 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

У підготовче судове засідання учасники справи не з`явилися.

Від позивача ОСОБА_1 надійшла заява про закриття підготовчого судового засідання без її участі та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився. Надавши пояснення, просять розгляд справи проводити за відсутності їх представника.

У відповідності до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, згідно якої у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі, якщо відповідно до положень цього кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється, суд вирішив провести підготовче судове засідання без здійснення фіксації судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

В підготовчому провадженні визначено обставини справи, які підлягають встановленню та зібрання відповідних доказів; визначено порядок розгляду справи; вчинено дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

В ході підготовчого провадження позивач від вимог викладених у заяві не відмовилася. Суд встановив відсутність у позивача уточнень, доповнень до позовної заяви, повідомлення нею всіх обставин, які їй відомі, встановлений обсяг доказів, наданих позивачем.

Відповідачем відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази, що підтверджують заперечення проти позову у строк, визначений ухвалою про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі, не надіслано.

Підстави для відкладення підготовчого судового засідання, оголошення перерви у підготовчому судовому засіданні відсутні. Також, відсутні підстави для вирішення питань щодо вступу у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову.

Крім того, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 81, 84, 197, 198, 200 ЦПК України, суд

П о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Болехівської міської ради про виділ в натурі частки із спільної часткової власності.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засідані в заліБолехівського міського суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Коновальця, 34а м.Болехів Івано-Франківської області з повідомленням учасників справи на 29 квітня о 13-30 годині.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://blm.if.court.gov.ua.

Суддя: СкригунВ.В.

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118275421
СудочинствоЦивільне
Сутьвиділ в натурі частки із спільної часткової власності

Судовий реєстр по справі —339/103/24

Рішення від 29.04.2024

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Скригун В. В.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Скригун В. В.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Скригун В. В.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Скригун В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні