Ухвала
від 10.04.2024 по справі 462/3110/24
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

справа № 462/3110/24

УХВАЛА

10 квітня 2024 року Суддя Залізничного районного суду м. Львова Боровков Д.О., вивчивши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Спеціалізоване будівельне управління №14», Товариства з обмеженою відповідальністю В «Будівельник» до ОСОБА_1 /Третя особа: державний реєстратор П`ятої Львівської нотаріальної контори Кирилова Тетяна Миколаївна/ про визнання договору купівлі-продажу частки нежитлового приміщення недійсним та скасування державної реєстрації права власності на вказане нерухоме майно,

в с т а н о в и в :

Позивачі звернулися до суду з позовом, у якому просять визнати недійсним договір купівлі-продажу частки нежитлового приміщення від 10 липня 2020 року між ТзО В«Спеціалізоване будівельне управління №14», ТзОВ В «Будівельник» та ОСОБА_1 майнового комплексу під літ. «Щ-2», загальною площею 255,3 кв.м, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 та скасувати державну реєстрацію частки нежитлового приміщення майнового комплексу під літ. «Щ-2», загальною площею 224,7 кв.м, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 та навіс під літ. «2Ю-1», загальною площею 255,3 кв.м, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , проведену державним реєстратором П`ятої Львівської нотаріальної контори Кириловою Т.М.

Подана позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки не відповідає вимогам ст. 175, 177 ЦПК України, так як не викладено у повній мірі обставини, якими позивач обгрунтовує свої вимоги, а саме:

-у позові не викладено обставини, які б вказували у чому саме полягала помилка позивача та те, що вона має суттєве значення;

- відсутні підписи із зазначенням дати такого засвідчення на додатках долучених до позовної заяви;

-не долучено додатків до другого примірника позовної заяви для відправи відповідачу та третій особі;

- не сплачено судовий збір за дві вимоги немайного характеру.

У відповідності дост. 185 ЦПК Українисуддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях175і177цьогоКодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Виходячи з наведеного, вважаю, що позовну заяву слід залишити без руху, надавши позивачеві строк, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення даної ухвали, для усунення недоліків такої.

Керуючись ст.175, 185 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Спеціалізоване будівельне управління №14», Товариства з обмеженою відповідальністю В «Будівельник» до ОСОБА_1 /Третя особа: державний реєстратор П`ятої Львівської нотаріальної контори Кирилова Тетяна Миколаївна/ про визнання договору купівлі-продажу частки нежитлового приміщення недійсним та скасування державної реєстрації права власності на вказане нерухоме майно залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків зазначених в мотивувальній частині цієї ухвали 10 /десять/ днів.

Строк усунення недоліків обчислювати з дня отримання позивачем ухвали.

Роз`яснити позивачеві, що у разі не усунення недоліків до вказаного терміну заява вважатиметься не поданою та буде повернута.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Оригінал ухвали.

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118276793
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору купівлі-продажу частки нежитлового приміщення недійсним та скасування державної реєстрації права власності на вказане нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —462/3110/24

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні