Ухвала
від 11.04.2024 по справі 452/3423/18
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/3423/18

УХВАЛА

11 квітня 2024 року м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

в складі:головуючого судді Пташинського І.А.

при секретарі Терлецькій І.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Самборі цивільну справу за позовом Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» від імені якого діє Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» до Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, ОСОБА_1 про визнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку,-

встановив:

ПАТ ««Українська залізниця» від імені якого діє Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» звернулося до суду із вказаним позовом.

Представник позивача АТ «Львівська залізниця» - Галас В. подав до суду клопотання про закриття провадження у справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» від імені якого діє Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» до Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, ОСОБА_1 про визнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку у зв`язку з відсутністю предмета спору оскільки встановлено факт коригування площі земельної ділянки ОСОБА_1 .

Крім того,просив повернутисплачений судовийзбір всумі 3524,00грн., що підтверджується наявними в матеріалах справи платіжним дорученням №1368437 від 16.11.2018року на суму 3524 грн. 00 коп.

Суд, вважає, що клопотання представника позивача АТ «Львівська залізниця» - Галас В. слід задовольнити з наступних підстав.

Згідно п. 2) ч. 1 ст. 255 ЦПК України, суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо відсутній предмет спору.

Згідно пункту 5статті 7 Закону України "Про судовий збір",сплачена сума судового збору повертається за клопотанням особи, яка його сплатила за ухвалою суду в разі закриття (припинення) провадження у справі (крім випадків, якщо провадження у справі закрито у зв`язку з відмовою позивача від позову і така відмова визнана судом), у тому числі в апеляційній та касаційній інстанціях.

Враховуючи те, що предмет спорувідсутній,суд вважає,що провадження у справі за позовною заявою Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» від імені якого діє Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» до Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, ОСОБА_1 про визнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, слід закрити та сплачений судовий слід повернути позивачу.

Керуючись п). 2 ч.1 ст. 255 ЦПК України, суд,

ухвалив:

Клопотання представника позивача Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» від імені якого діє Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» задовольнити.

Провадження у справі за позовною заявою Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» від імені якого діє Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» до Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, ОСОБА_1 про визнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку - закрити.

Повернути Публічному акціонерномутовариству «Українськазалізниця» відімені якогодіє Регіональнафілія «Львівськазалізниця» ПАТ«Укрзалізниця» сплачений ними, згідно платіжного доручення №1368437 від 16.11.2018 року, судовий збір взагальнійсумі 3524 (три тисячі п`ятсот двадцять чотири) грн. 00 коп.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118277292
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —452/3423/18

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 13.08.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 19.03.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 31.01.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 18.07.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

Ухвала від 01.04.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Пташинський І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні