Ухвала
від 11.04.2024 по справі 676/1772/24
КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 676/1772/24

Номер провадження 2/676/1317/24

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження і

призначення справи до судового розгляду

11 квітня 2024 року м. Кам`янець - Подільський

Кам`янець-Подільськийміськрайонний суд Хмельницькоїобласті

в складі: головуючого судді Бондаря О.О.

з участю секретаря судового засідання Ткачук Д.С.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду справу за позовом ОСОБА_1 до Староушицької селищної ради, Третя особа: ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини та встановлення факту родинних відносин,-

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду з позовом до Староушицької селищної ради, третя особа: ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини та встановлення факту родинних відносин.

В обґрунтування позовної заяви зазначає, що ІНФОРМАЦІЯ_1 померла баба позивача ОСОБА_3 . 01 березня 2024 року позивач звернувся до приватного нотаріуса Кам`янець- Подільського районного округу Дубовської Р.Б. з приводу оформлення спадкового майна після смерті ОСОБА_3 , та отримав роз`яснення за №33/01- 126, що доказом родинних та інших відносин спадкоємців зі спадкодавцем є свідоцтва органів реєстрації актів реєстрації цивільного стану, копії актових записів, копії рішень суду, що набрали законної сили, про встановлення факту родинних відносин та інших відносин. Так як документально підтвердити факт родинних відносин, позивач не може, йому необхідно звернутись до суду для встановлення відповідного факту, що буде підставою для закликання мене до спадкування. Просить встановити факт, що померла ІНФОРМАЦІЯ_2 ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_3 була матір`ю ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_4 та бабусею ОСОБА_1 , визначити ОСОБА_1 додатковий строк для прийняття спадщини після смерті ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Вході підготовчого провадження судом було визначено предмет спорута характер спірнихправовідносин,предмет позовнихвимог , складучасників судовогопроцесу, визначенообставини справи,які підлягаютьвстановленню, необхідність зібрання відповіднихдоказів; визначено порядок розгляду справи.

В ході судового розгляду необхідно встановити обставини пропуску позивачем строку на подання заяви про прийняття спадщини, перелік спадкоємців , встановити інші обставини, що мають значення для вирішення спору.

Розгляд справи провести з врахуванням положень глав 6 9 ЦПК України.

Керуючись ст. ст.189 200, 258 - 260 ЦПК України, -

ухвалив:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду на 16 травня 2024 року на 13 годину 15 хвилин в залі суду за адресою: м.Кам`янець Подільський, вул.Шевченка, 29, кабінет №1, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Особам, які беруть участь у справі при собі необхідно мати паспорт чи інший документ, що посвідчує особу, довідку про реєстраційний номер їх облікової картки платника податків, а представнику також завірену належним чином довіреність.

Позивачу пред`явити суду оригінали документів, доданих до позовної заяви в копіях.

Учасники можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет : http://kpm.km.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кам`янець-Подільського

міськрайонного суду Бондар О.О.

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118277842
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення додаткового строку для прийняття спадщини та встановлення факту родинних відносин

Судовий реєстр по справі —676/1772/24

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Бондар О. О.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Бондар О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні