Ухвала
від 11.04.2024 по справі 738/796/24
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/796/24

№ провадження 2/738/329/2024

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

11 квітня 2024 року м.Мена

Менський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді: Савченка О.А.

перевіривши виконання вимог статей 175-177, 185-187 Цивільного процесуального кодексу України (далі ЦПК) по справі:

за позовом ОСОБА_1 , місце реєстрації: с. Кваси, Рахівський район Закарпатської області, поштовий індекс 90640;

представник позивача: адвокат Минець Олександр Васильович, місце знаходження: АДРЕСА_1 ,

до

відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Березнянський», місце розташування: вул. Шевченка, 5, смт. Березна, Чернігівського району Чернігівської області, індекс 15622,

вимоги позивача:про розірвання договору оренди землі, -

у с т а н о в и в:

1. ОСОБА_1 (далі позивач), в інтересах якого діє представник адвокат Минець Олександр Васильович, звернувся з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю «Березнянський» (далі відповідач) з вимогами про розірвання договору оренди землі.

2. Позовна заява по формі і за своїм змістом відповідає вимогам статті 175 ЦПК; до позовної заяви додано її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів, додано документи, що підтверджують сплату судового збору у встановленому порядку і розмірі (стаття 177 ЦПК); справа відноситься до юрисдикції загальних судів та підсудна Менському районному суду Чернігівської області (статті 19, 27 ЦПК); підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення заяви (стаття 185 ЦПК) та відмови у відкритті провадження у справі (стаття 186 ЦПК) немає.

3. Враховуючи ціну позову, категорію та складність справи, думку представника позивача про необхідність розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, суд приходить до висновку, що розгляд справи необхідно проводити за правилами спрощеного позовного провадження, з повідомленням учасників справи.

4. Заяв і клопотань від позивача не надходило.

На підставі викладеного та керуючись статтями 187, 260, 353 Цивільного процесуального кодексу України, Суд, -

п о с т а н о в и в:

1. Позовну заяву ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник адвокат Минець Олександр Васильович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Березнянський» про розірвання договору оренди землі прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

2. Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження.

3. Призначити справу до судового засідання з повідомленням учасників справина22 травня 2024 року на 08 годин 00 хвилин.

Судове засідання буде проводитись в приміщені Менського районного суду Чернігівської області за адресою: вулиця Сіверський Шлях, б. 146, м. Мена Чернігівської області, індекс 15600.

4.Запропонувати відповідачув строкдо 22 травня 2024 рокуподати до судувідзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а позивачу копію відзиву та доданих до нього документів.

5. Повідомити учасникам справи веб-адресу сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається http://mn.cn.court.gov.ua/sud2512/.

6. Ухвалу про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, одночасно з копією ухвали про відкриття провадження учасникам справи надсилається копія позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

7. Учасникам справи надіслати пам`ятку про права та обов`язки.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Менського районного суду

Чернігівської області О.А. Савченко

Дата ухвалення рішення11.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118278510
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання договору оренди землі

Судовий реєстр по справі —738/796/24

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Савченко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні