Ухвала
від 10.04.2024 по справі 216/2254/24
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 216/2254/24

Провадження № 1-кс/216/724/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 квітня 2024 року місто Кривий Ріг

Дніпропетровської області

Слідчий суддя Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні скаргу акціонерного товариства «ДТЕК Дніпровські електромережі», яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, -

ВСТАНОВИВ:

02 квітня 2024 року на адресу Центрально-Міського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області надійшла скарга акціонерного товариства «ДТЕК Дніпровські електромережі», яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У своїй скарзі керівник Департаменту з безпеки ОСОБА_3 просить зобов`язати посадових осіб Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області вжити заходів щодо внесення відомостей про скоєне кримінальне правопорушення за заявою від 13.03.2024 року та розпочати досудове розслідування за вказаними фактами.

Представник «ДТЕК Дніпровські електромережі» в судове засідання не з`явився, надіслав суду клопотання про розгляд скарги у відсутність їх представника, на задоволенні скарги наполягає.

Представник Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області в судове засідання не з`явився, надав суду заперечення, в яких просив суд провадження за скаргою закрити, оскільки відомості про вчинення кримінального правопорушення були внесені до ЄРДР 02 квітня 2024 року, в підтвердження чого надав витяг з ЄРДР.

Дослідивши матеріали скарги та додані до неї матеріали, слідчий суддя дійшов висновку, що в задоволені скарги слід відмовити, виходячи з наступних підстав.

Відповідно до наданого представником Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області витягу з ЄРДР, відомості за заявою ОСОБА_4 (члена бригади ВЛ Криворізького РЕМ АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі) від 13.03.2024 року внесені до ЄРДР та розпочато досудове розслідування даного кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України.

Враховуючи вищевикладене, слідчий суддя вважає, що посадовою особою Криворізького РУП ГУНП в Дніпропетровській області самостійно припинена бездіяльність, яка полягала у невнесенні відомостей до ЄРДР, що відповідно до ч. 1ст. 175 КПК України, тягне за собою закриття провадження за скаргою.

Керуючись ст.ст. 303-308 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Провадження за скаргою акціонерного товариства «ДТЕК Дніпровські електромережі», яка полягає у невнесенні відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - закрити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.04.2024
Оприлюднено12.04.2024
Номер документу118281307
СудочинствоКримінальне
Сутькримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Судовий реєстр по справі —216/2254/24

Ухвала від 10.04.2024

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

ОНОПЧЕНКО Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні